Deze pas is goud waard: je studentenpas!

28 juli 2022 Leestijd: 2 minuten

Gooi jij je studentenpas meteen in je rommel la? Zonde! Tijd om hem eruit te vissen, want veel winkels, bioscopen en uitgaansgelegenheden geven je flinke korting als jij je studentenkaart laat zien. Winnen! Dus, houd je pas altijd op zak, want je weet maar nooit wanneer je vrienden je spontaan meeslepen naar de bioscoop ;). Benieuwd waar je allemaal studentenkorting op krijgt in Utrecht? Check het hieronder!

SUSA Fotografie 2022 Lowres 42

Korting op je nieuwe outfit

Ook als je de winkelstraten in gaat, is je studentenpas of collegekaart onmisbaar. Meestal staat er bij de kassa of in het pashokje aangegeven als er korting is voor studenten. Zo geven in Utrecht De Rode Winkel, Urban Outfitters, Dr. Martens wel 10- tot 15% korting! Staat er niks aangegeven? Vraag het dan bij de kassa, want niet geschoten is altijd mis! Al is het 10% korting, van deze bespaarde centen kan jij straks weer een biertje op het terras betalen! Ka-ching.

 

Krijg toegang tot clubs en kroegen

Tijdens het stappen is je studentenkaart ook erg handig. Soms krijg je zelfs alleen toegang met je collegekaart. Bijvoorbeeld op woensdag- en zaterdagavond tijdens de Student Night in de Woolloomooloo. Maar goed dat jij hem vanaf nu altijd bij je hebt! En, het kan nog mooier. Bij Tivoli Vredenburg kan je zelfs elke donderdagavond gratis naar binnen met je studentenpas. Dan wordt het wel heel aantrekkelijk om te gaan stappen. Ga jij dan toch een dansje wagen vanavond?

Voordelig cultuur snuiven

Voor een prikkie naar een theatervoorstelling? Het kan! Als studerende theaterliefhebber kun je in de stadsschouwburg last-minute voor slechts €10,- naar een voorstelling! Ga je liever naar de film? Ook dan krijg je als student €2,- korting op je kaartje bij de Kinepolis. Alle kleintjes helpen, dus pak je kans en gun jezelf een leuke (en goedkope) avond uit!

Knip je kaal met korting

Toe aan een bezoekje aan de kapper? Ook hier kan je als student korting krijgen. Zo gaat er niet alleen wat van je haarlengte af, maar ook wat van de prijs ;). Win-win situatie dus! Wil je met een ‘Be Beautiful-gevoel’ de deur uit zonder al te veel geld? Ga dan naar kapsalon Be Beautiful aan de Voorstraat. Ook bij Ami kappers krijg je als student 10% korting. Mooi meegenomen toch?!

 

Kan je naast korting met je studentenpas ook nog wat extra centen gebruiken? Ga dan aan de slag via SUSA en verzeker jezelf van een wekelijks zakcentje! Check hier alle vacatures.