De leukste bijbanen voor deze zomer

2 augustus 2023 Leestijd: 3 minuten

Het is zomer. Dat betekent relaxen, uitrusten, met vakantie gaan en met de beentjes omhoog. Maar ga je nu echt weken lang achter elkaar helemaal niks doen en alleen maar geld uitgeven? Kom uit die luie stoel, en zorg ervoor dat je jouw nieuwe studiejaar met een goedgevulde portemonnee kan beginnen! Met onze 76 jaar ervaring in studentenbijbanen, weten wij precies wat je nodig hebt:

Case De Bilthuysen

Hierdoor haal jij het maximale uit je bijbaan

Je pakt een terrasje hier, gaat met wat vrienden naar het strand daar, pakt in de avond nog een verjaardag mee bij de buren en dan door naar de stad. De zomerdagen zijn relaxt en gevuld met leuke plannen. Maar al snel kom je erachter: lege zakken vullen zichzelf niet! Tijd dus om de mouwen uit de handen te steken en opzoek te gaan naar een zomerbijbaan. Maar waar moet deze bijbaan aan voldoen zodat jij toch het maximale uit je zomer kan halen?

  • Flexibel: de zomer is lekker ongedwongen en spontaan en zo ook jouw plannen. Je hebt dus een bijbaan nodig waar je niet aan vaste werkdagen vastzit. Kijk dus naar flexibele werkdagen en -tijden.
  • Lekker salaris: die zomercocktail betaalt zichzelf niet en met alle zomerplannen kun jij een extra zakcentje goed gebruiken.
  • Leuke collega’s: je collega’s zijn misschien niet je vrienden, maar het werk voelt toch gemakkelijker in een leuk team vol enthousiaste medecollega’s. Samen slepen jullie elkaar door een zonnige (of regenachtige) dag heen!

Is dit een yes, yes, driedubbele yes-situatie voor je? Dan let’s goooo. Alleen waar begin je? Bij SUSA hebben we veel verschillende bijbanen, we hebben ze even in twee werksectoren voor je verdeeld:

1. Klantenservice medewerker

Krijg jij er geen genoeg van om de hele dag lekker te kletsen? Dan zit je als klantenservice medewerker helemaal op je plek. Beantwoord de telefoon en geef de klant adviezen of antwoord op vragen waar ze mee zitten. Aan het einde van de dag heb jij een glimlach op het gezicht van de klant én jezelf bezorgd. Zij blij, jij blij, portemonnee blij! 

 

2. Helpende hand in de zorg

Is stil zitten niks voor jou? Dan kan de zorg nog en topper zoals jij gebruiken! Veel ouderen willen graag in hun oude vertrouwde omgeving blijven wonen, maar kunnen goed een helpende hand gebruiken om het huis op orde te houden. Gelukkig kan jij er voor hen zijn als helpende hand. Terwijl je het huis schoonmaakt, ben je gezellig aan de klets met je cliënt. Zo brengen zij een gezellige tijd met je door én blijft het huis leefbaar en schoon. Een bijbaan waarmee je écht het verschil kunt maken.

 

Wil jij verzekerd zijn van een stralende vakantie? Check dan alle bijbanen die aan je eisen voldoen om het maximale uit je zomer te halen!