Student& het PoolConcept®

Flexibel studentenwerk, maar écht.

Jouw studentenleven vraagt om flexibiliteit. En je studie staat altijd voorop! Daar zijn wij het bij SUSA 100% mee eens. Daarom werken wij met het Poolconcept®: een flexpool vol met enthousiaste medestudenten, die dezelfde skills hebben als jij. Daardoor zijn er altijd collega’s waarmee jij shifts kunt ruilen. Een écht flexibele studentenbaan dus, waar jij kunt werken wanneer het jou uitkomt. Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we dat dit werkt. Zo regelen wij dat je studeren en werken optimaal kunt combineren. 

SUSA Fotografie 2022 Lowres 30

Wat is het Poolconcept®?

Het Poolconcept® is een unieke formule voor studenten die flexibel willen bijverdienen. Dat betekent dat jij je werkdagen iedere maandag zelf inplant en ruilt indien nodig. Hockey op dinsdag? Dan plan je geen dinsdagen in. Een week vrij? Dan werk je toch meer! Of last minute flink aan de bak voor studie? No problemo, dan ruil je gewoon zelf last minute met je medestudenten. Met het Poolconcept® maakt SUSA (samen met de andere studenten in jouw pool!) jouw studentenbijbaan zo flexibel mogelijk. Dat is handig.

Hoe dan?!

SUSA stelt voor organisaties een flexibele pool studenten op, die samen op afroep inzetbaar zijn binnen één team. Dat is fijn voor jou, maar ook voor de opdrachtgever. Want door het Poolconcept® maken we het bedrijven mogelijk om slim in te spelen op wisselende drukte. Jij kan hierdoor werken wanneer het jou uitkomt én werkgevers hebben personeel wanneer zij dit nodig hebben. JIj blij, zij blij, wij blij!

Dit maakt het PoolConcept® zo chill

4 voordelen van een flexpool bij SUSA

  1. Flexibeler kan niet: Dankzij onze flexpool is werken bij SUSA zo flexibel als jouw ruggengraat wanneer je vrienden vragen of je komt borrelen. Flexibeler kan dus niet! Iedere maandag je uren doorgeven, last minute ruilen en écht niet hoeven werken als je een tentamen hebt? Dat kan dankzij het Poolconcept© van SUSA.
  2. Blijf groeien: Met het Poolconcept© zorgen we dat jij naast alle waardevolle trainingen die je krijgt, óók jarenlang ervaring op kunt doen bij dezelfde werkgever. Gaat het lekker? Dan blijf jij gewoon je hele studie plakken en leer je steeds meer! Dat staat nog eens goed op je cv.
  3. Echte teamplayers: Samen met andere studenten (lees: vrienden) vorm jij een studententeam binnen een project. Jij wordt getraind in een groep en maakt lange tijd onderdeel uit van deze pool. Zo krijg jij de kans om je collega’s écht te leren kennen. Dat betekent werken met vrienden óf juist nieuwe vrienden maken op werk. Echte teamplayers dus!
  4. Geen gezeik: Na 75 jaar weten wij precies hoe we ervoor kunnen zorgen dat jij lekker en soepel werkt. Bij SUSA regel je daarom alles online, met één druk op de knop. Dankzij onze snelle online omgeving MijnSUSA regel je jouw beschikbaarheid waar en wanneer je maar wilt. Werken zonder gezeik dus!

Bij deze toffe werkgevers kun jij flexibel werken

Logo ABN AMRO
Logo Basic-Fit
Logo Nationale-Nederlanden
Logo Greenchoice
Logo Rabobank
Logo Cygnific
Logo Ajax
Logo Essent
Logo Sunweb

Aan de slag?

Klinkt werken met het Poolconcept© als iets voor jou? En ben jij op zoek naar een écht flexibele studentenbijbaan? Ga dan aan de slag via SUSA! Check alle vacatures of schrijf je open in en join SUSA.