Yes op vakantie, help mijn personeelsbezetting

15 juni 2020 Leestijd: 2 minuten
Actueel

Vandaag is de versoepeling van het reisadvies voor 16 Europese landen ingegaan. De verwachting is dat veel Nederlanders hier gebruik van gaan maken. Ben jij al klaar voor deze vakantiepiek?

Woman Sitting On Luggage

Verlof hoog op de agenda

We kunnen weer op vakantie naar het buitenland. Het advies voor landen zoals België, Duitsland, Frankrijk en Italië is afgeschaald van code oranje naar geel. Dat houdt in dat vakantiereizen mogelijk zijn, maar dat er wel risico’s blijven en rekening gehouden moet worden met de plaatselijke coronamaatregelen.

Nu de intelligente lockdown wat meer ruimte biedt met de zomervakantie in het vooruitzicht, is de verwachting dat veel medewerkers het (uitgestelde) verlof weer hoog op de agenda hebben staan. Uit onderzoek van EenVandaag blijkt dat vooral mensen tussen 35 en 55 jaar, gezinnen met kinderen en werkenden popelen om eropuit te trekken.

Opvangen verlofgolf

Vakantie is iedereen gegund. Maar hoe zit het met jouw personeelsbezetting? Ben jij al klaar voor deze verlofgolf?

Als specialist in het opvangen van (onverwachte) pieken en dalen denken we graag met je mee. Wil je net zoals ABN AMRO, Basic-Fit en VGZ maximale flexibiliteit in jouw personeelsbezetting creëren zodat je altijd een sluitende personeelsplanning hebt, ook tijdens vakantieperiodes? Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

Ja, ik wil gratis advies


Bron: nos.nl en EenVandaag

Melanie Stemerdink - Inshared
Student&werkgevers

Flexibel, slim en kritisch: piekopvang met studenten is een win-win

Leestijd: 3 minuten

SUSA Fotografie 02628
Student&werkgevers

Hoe studenten succesvol kunnen thuiswerken

Leestijd: 4 minuten

SUSA Fotografie 02053
Student&werkgevers

SOS International: persoonlijke dienstverlening met een NPS van +70

Leestijd: 5 minuten