Tijdelijk: Administratief medewerker bij ABN AMRO

Plaats
Amersfoort
Aantal uur per week
32 - 40 uur
Salaris
€ 15,17 per uur
Werklocatie
Op locatie
CDD Branchepagina

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Tijdelijk project van juni tot en met augustus;
  • Voor nauwkeurige studenten die oog hebben voor detail;
  • Flexibele werktijden: plan 32-40 uur per week van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.30 uur en/of 13.00 tot 17.30 uur;
  • Lekker verdienen: een wekelijkse uitbetaling van €15,17* per uur;
  • Werken bij een grote internationale bank waar je veel kunt leren en doorgroeien!
*Het bedrag van €15,17 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,00 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker bij ABN AMRO kom je te werken in het projectteam voor hypotheken. Met jouw functie ben je er verantwoordelijk voor dat gegevens van klanten juist in de systemen komen te staan. Samen met jouw collega’s werk je aan klantdossiers. Ontbreekt er informatie zoals een achternaam of een BSN-nummer? Dan kan het speurwerk beginnen! Deze gegevens staan namelijk in verschillende systemen en aan jullie de taak om deze op te zoeken en aan te vullen in het dossier. Heb jij nog vragen of kom je er niet helemaal uit? No worries, de ervaren collega's van de afdeling hypotheken staan altijd voor je klaar!

Door middel van een inwerktraject en training on-the-job weet jij binnen no-time hoe jij wijzigingen vastlegt en waar je de verschillende gegevens moet vinden. Zo zorg jij ervoor dat alles overzichtelijk in de verschillende systemen komt te staan. Dat maakt jou student& pietje precies!

Over ABN AMRO

ABN AMRO is een internationale bank met veel financiële expertise. Ze proberen altijd in te spelen op de veranderende markt en behoeften van de klant. Deze bank is dan ook een pionier in digitale innovaties, zoals online bankieren. Ben jij ook lekker vooruitstrevend? Ga dan aan de slag voor ABN AMRO!

Met veel interne trainingen en begeleiding ontwikkel jij jezelf al snel tot een echte professional. Bij ABN AMRO zijn er ook veel kansen om te blijven na je studie. Laat dus zien dat jij als student het talent van de toekomst bent!

Jij bent Student&

  • Jij bent MBO 4-, hbo- of wo-student en van juni tot en met augustus beschikbaar;
  • Jij spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands;
  • Jij bent administratief sterk en kan gegevens snel verwerken;
  • Jij kan zelfstanding werken en hebt een proactieve houding;
  • Jij werkt zeer nauwkeurig en houdt van overzicht.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3

Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar! Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Voel jij je helemaal thuis in de digitale wereld van het nieuws? Solliciteer dan op deze uitdagende baan bij Mediahuis!

Ben jij iemand die precies weet hoe je een glimlach op iemands gezicht tovert? Ga dan aan de slag bij Zonzorg en draag je (zorg)steentje bij!