Administratief medewerker Events bij BumaStemra

Veelgestelde Vragen
Plaats
Hoofddorp
Aantal uur per week
16 - 32 uur
Salaris
€ 16,02 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Als administratief medewerker ben jij dé administratieve ondersteuner van de accountmanagers;
  • Plan flexibel je eigen werktijden in, gemiddeld 20 uur per week op maandag t/m vrijdag tussen 07.00 - 21.00 uur;
  • Lekker verdienen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €16,02*;
  • Werkervaring opdoen bij dé organisatie op het gebied van muziek.
*Het bedrag van €16,02 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,79 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als administratief medewerker op de afdeling Events van BumaStemra ben je de drijvende kracht achter de accountmanagers, die zich richten op het beheren van relaties met muziekgebruikers. Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig aanpassen en up-to-date houden van klantgegevens in het systeem. Daarnaast controleer je de correctheid van contactpersonen en zet je de specifieke wensen van accountmanagers om in duidelijke, actiegerichte taken. In deze functie heb je ook een actieve rol in het data-opruimproject en zorg je ervoor dat alle informatie helder, correct en optimaal bruikbaar is. Jouw inzet is cruciaal voor het vlot laten verlopen van evenementen en voor de nauwkeurigheid van de administratie die muzikanten ondersteunt.

Dat maakt jou als administratief medewerker bij BumaStemra student& muziekfanaat!

Over Buma/Stemra

BumaStemra is een collectieve beheerorganisatie voor muziekauteursrecht en vertegenwoordigt componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers. De organisatie zorgt voor een vergoeding voor de makers voor het gebruik van hun muziek op onder andere radio, tv, streamingdiensten, podia en in horeca, winkels en bedrijfsruimtes. Daarnaast promoot Buma/Stemra het Nederlands auteursrecht in zowel binnen- als buitenland. Zo worden bijvoorbeeld Nederlandse componisten, tekstschrijvers en muziekuitgevers een internationaal podium geboden door belangrijke evenementen als Eurosonic Noorderslag en het ADE te ondersteunen.

Je komt te werken op de afdeling Events, waar muziek en evenementen samenkomen. Dit team speelt een cruciale rol in het beheer van licenties voor live muziekgebruik, en werkt nauw samen met organisatoren van uiteenlopende muziekevenementen. Van het bruisende festivalterrein tot intieme concertzalen, jij helpt mee om ervoor te zorgen dat artiesten eerlijk worden gecompenseerd voor hun creaties.

Jij bent Student&

  • Jij bent een HBO- of WO-student met uitstekende administratieve vaardigheden;
  • Jij hebt een passie voor muziek en commercieel inzicht;
  • Jij bent accuraat en streeft naar hoge kwaliteit in je werk;
  • Jij bent communicatief sterk en kan goed zelfstandig aan de slag; 
  • Jij werkt nauwkeurig en houdt van overzicht.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Ben jij een échte redder in nood én kan jij wel wat extra knaken verdienen?