Klantenservice medewerker bij ICS

SUSA Fotografie 02584
Plaats
Diemen
Aantal uur per week
16 uur
Salaris
€ 16,25 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

 • Voor hbo- en wo-studenten die alles willen weten over de financiële wereld;
 • Flexibele werktijden: geef zelf 16 uur per week op van ma t/m vr tussen 08.00 - 20.00 uur;
 • Lekker salaris: wekelijkse uitbetaling en €16,25* per uur;
 • Werk vanuit huis of op kantoor waar je goed gecoacht wordt én het heel gezellig is.
* Het bedrag van €16,25 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €15 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& financiële allesweter

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij ICS ben jij student én financiële allesweter. Er is niets zo frustrerend als een geblokkeerde bankpas of een vergeten pincode. Gelukkig ben jij daar om klanten van ICS te hulp te schieten! Je ontwikkelt je hier tot financieel expert, zodat jij voor alle creditcardproblemen de oplossing hebt. Klinkt goed, toch? Check hieronder de vacature en ga direct aan de slag bij ICS!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als klantenservice medewerker bij ICS ben jij hét aanspreekpunt voor alle klanten die vragen of problemen hebben met betrekking tot hun creditcard. Je luistert goed naar de vragen van de klant waardoor je de perfecte oplossing hebt voor het probleem. Denk bijvoorbeeld aan het aanvragen van een nieuwe pincode of het wijzigen van de limiet. Zo maak je mensen in no-time weer blij. Uiteraard word je voor je aan de slag gaat uitgebreid getraind en krijg je toegang tot alle informatie in de kennisbank. Zo begin je goed voorbereid en vol zelfvertrouwen aan je eerste gesprekken!

Over International Card Services

ICS, oftewel International Card Services, is veruit de grootste creditcardleverancier van Nederland. ICS is een dochterbedrijf van ABN AMRO en verschillende bedrijven (SNS, ANWB, Van Landschot, ASN, Regiobank) hebben hun creditcard bij ICS uitbesteed, wat betekent dat je met veel verschillende klanten in gesprek komt. ICS verzorgt al ruim 30 jaar de uitgifte, promotie, administratie en transactieverwerking van creditcards van Visa en Mastercard. Wereldwijd kan er op ruim 30 miljoen adressen, in iedere valuta, met de creditcards van ICS worden betaald. In de Benelux alleen zijn er inmiddels al zo'n 3,5 miljoen mensen met een door ICS uitgegeven creditcard.  Op het klantcontact center van ICS heerst een open, informele en gemoedelijke sfeer. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook zeker tijd voor een potje tafelvoetbal of een gezellige borrel! Ben je goed ingewerkt? Dan kan je na een paar maanden ook de helft van je tijd vanuit huis werken. Lekker afwisselend dus!

Jij bent Student&

 • Jij bent een hbo- of wo-student en nog minstens 12 maanden beschikbaar;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands;
 • Jij kunt goed luisteren en weet je in de situatie van de klant te verplaatsen;
 • Jij bent een kei in communiceren en denkt oplossingsgericht

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Aan de slag bij één van de grootste banken van Nederland? Word Klantadviseur Business & Corporate bij ABN AMRO!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.