Medewerker finance bij SUSA

Header-1
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
24 - 40 uur
Salaris
€ 16,23 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& rekenwonder

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker finance bij SUSA ben jij student én rekenwonder! Met jouw rekenskills zorg jij dat alle financiële processen bij SUSA op rolletjes verlopen. Jij handelt alle facturen met gemak af en weet al onze stakeholders tevreden te houden. Dus klinkt dit als iets voor jou? Check de gehele vacature en solliciteer snel!

Deze vacature in het kort

 • Werken bij de nummer één werkgever voor en met studenten;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €16,23* per uur;
 • Flexibele werktijden: 24 uur p.w. beschikbaar van ma t/m tussen 09.00 en 17.30 uur;
 • Geef een boost aan je cv naast je studie;
 • Aan de slag in hartje Utrecht op de Maliebaan!
*Het bedrag van €16,23 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €15,03 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als Medewerker Finance zorg jij ervoor dat de financiële processen bij SUSA op rolletjes verlopen. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van verkoopfacturen, inclusief self-billing, het boeken van inkoopfacturen en het opstellen van financiële rapportages per periode. Daarnaast speel je een belangrijke rol in het debiteurenbeheer. Je monitort openstaande posten, stuurt betalingsherinneringen en behandelt betalingsregelingen. Met jouw klantvriendelijkheid en professionaliteit weet jij contact met klanten en interne stakeholders zo goed mogelijk te behouden. Doordat je alles met een oog voor detail weet te regelen, draag je bij aan het verminderen van openstaande vorderingen en een gezonde cashflow. Je kunt jezelf dus rijk rekenen aan de variatie in deze baan! Je werkt veel samen met het finance-team en andere afdelingen: alles om ervoor te zorgen dat de financiële administratie up-to-date is! Dankzij jou worden financiële transacties tijdig en nauwkeurig verwerkt, waardoor je ons op alle afwijkingen en mogelijke verbeteringen in de financiële processen weet te wijzen. Ben jij het rekenwonder dat wij zoeken?!

Over SUSA

Wij zijn SUSA. En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chefkok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Jij bent Student&

 • Jij bent mbo4-, hbo- of wo-student en studeert minimaal nog 12 maanden;
 • Jij hebt interesse in financiële administratie en boekhoudprincipes;
 • Jij werkt nauwkeurig, accuraat en hebt oog voor detail;
 • Jij beschikt over analytische vaardigheden om trends, patronen en mogelijkheden te identificeren;
 • Je kunt goed plannen en organiseren, zodat alle financiële taken efficiënt uitgevoerd worden;
 • Jij bent een echte teamspeler: je kunt goed samenwerken met collega's binnen en buiten je afdeling en bent af en toe te porren voor een goede vrijmibo!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Zonzorg draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Anderen helpen is het liefste wat je doet. En die passie kan je geweldig inzetten als thuishulp medewerker bij Cordaan Thuisdiensten. Solliciteer direct!