Medewerker control room bij PostNL

Stadslogistiek Selectie 4848
Plaats
Den Haag
Aantal uur per week
12 - 16 uur
Salaris
€ 14,52 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& verkeersleider

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker controlroom bij PostNL ben jij student én verkeersleider. Vanuit de controlroom zorg jij ervoor dat alle chauffeurs van PostNL op tijd bij de klanten zijn om pakketjes en andere post af te leveren. Door jouw overzicht en planning laat je alles soepeltjes verlopen en heeft iedereen aan het einde van de dag een grote lach op zijn gezicht én een pakketje in zijn handen! Klinkt leuk, toch? Check snel de vacature hieronder en ga via SUSA aan de slag bij PostNL!

Deze vacature in het kort

  • De perfecte bijbaan voor experts in logistiek;
  • Flexibele werktijden: gemiddeld 12 uur per week op locatie van ma t/m vr en zondag, zowel ochtend-, middag- als avond/nachtdiensten;
  • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en €14,52* per uur;
  • Je cv pimpen bij hét postbedrijf van Nederland!
* Het bedrag van €14,52 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,40 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker controlroom bij PostNL ben jij verantwoordelijk voor het monitoren en coördineren van de logistieke operaties van het bedrijf. Klikt ingewikkeld? Nee hoor! Jij houdt de pakkettenstroom in de gaten via verschillende systemen en schermen. Je let hierbij op de prestaties van sorteercentra, bezorgvoertuigen en andere relevante aspecten. Zo zorg jij ervoor dat de pakketten efficiënt en op tijd worden gesorteerd en bezorgd. Iets wat door de klant zeer wordt gewaardeerd.

Je werkt samen met verschillende afdelingen en teams om ervoor te zorgen dat eventuele problemen meteen op kunnen worden aangepakt. Wanneer er sprake is van operationele problemen, zoals vertragingen in sorteerprocessen of bezorgroutes, reageer jij proactief en kom jij snel met oplossingen. Hierbij hoef jij je geen zorgen te maken dat je er alleen voor staat. Wanneer jij ergens niet uitkomt, kun jij namelijk schakelen met verschillende personen, zoals supervisors, om samen tot een oplossing te komen. Na het afhandelen van incidenten zorg je ervoor dat de details nauwkeurig in een rapport komen te staan. Deze rapporten presenteer je vervolgens aan het managementteam om inzicht te bieden in de prestaties en eventuele verbeteringen voor te stellen. Om ervoor te zorgen dat de problemen worden beperkt, voer jij regelmatig kwaliteitscontroles uit. Zo analyseer je de logisitieke processen en systemen en draag je bij aan het implementeren van optimalisatiestrategieën. Er is in dit bedrijf dan ook een hoop ruimte voor jouw visie en ideeën. Kortom, een bijbaan met veel variatie, vrijheid en waar je veel kunt leren. Dat klinkt goed, niet?

Over PostNL

PostNL (vroeger PTT Post) is sinds 1928 een toonaangevend post- en logistiek bedrijf dat in zowel Nederland als daarbuiten actief is. Met een rijke geschiedenis en uitgebreid netwerk heeft PostNL zich gevestigd als een betrouwbare partner voor het bezorgen van pakketten en poststukken. De missie van PostNL is het verbinden van mensen en bedrijven door middel van efficiënte en betrouwbare logistieke oplossingen. Hierbij focust het bedrijf zich op het begrijpen van de behoeften van klanten en het bieden van oplossingen die aansluiten bij de steeds veranderende eisen van de moderne wereld. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën en geavanceerde logistieke processen, zet PostNL zich in voor het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de verwachtingen van klanten.

PostNL hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo streeft het bedrijf naar het minimaliseren van de impact op het milieu door efficiëntere routes en transportmiddelen te gebruiken en te investeren in groene initiatieven. In 2019 bestond PostNL alweer 220 jaar! Al ruim twee eeuwen bezorgen ze bijzondere momenten en maken ze mensen blij. Daarnaast is het welzijn van medewerkers en de gemeenschappen waarin het bedrijf actief is erg belangrijk voor het bedrijf. Dat is een bedrijf dat werkt aan de toekomst én waar jij kan werken aan die van jou!

Jij bent Student&

  • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal nog 12 maanden beschikbaar;
  • Jij beheerst spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands;
  • Jij bent proactief en een kei in multitasken;
  • Jij werkt nauwkeurig en haalt energie uit het oplossen van problemen;
  • Jij kan goed overzicht houden en kan onder druk juiste beslissingen nemen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Selectie bij SUSA
Team Selectie bij SUSA
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Florein draag jij eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als administratief medewerker bij Knab ben jij student én pietje precies!