Een halfie krop voor de helft van de prijs graag!

18 augustus 2022 Leestijd: 3 minuten
SUSA Fotografie 2022 Lowres 57 (1)

Zeg je Rotterdam, dan zeg je een breed assortiment aan culturen. Dus genoeg restaurantjes en winkels waar je allerlei lekkernijen kan scoren. Maar waar kan je de beste budget- en student-proof restaurants en winkels vinden? Want laten we eerlijk zijn, lekker eten hoeft niet duur te zijn! Wij zijn op zoek gegaan naar de beste prijs-kwaliteitverhouding (die is hier top) in Roffa en hebben al onze tips voor jou op een rijtje gezet, zodat jij nooit meer een echo in je koelkast hebt!

SUSA Fotografie 2022 Lowres 56

1) Joey does share food!

Om jezelf eens goed te trakteren, is het natuurlijk het leukste om uit eten te gaan. Toch wil je niet in één keer 1x al je geld er doorheen jassen. De oplossing: shared dining! Je bestelt een paar gerechtjes, maar deelt samen de kosten. Dit kan je bijvoorbeeld makkelijk doen bij Restaurant Bazar, Supermercado en Bar Boca’s. Voor een paar euro’s per gerecht kan je hier verschillende smaken en gerechten proeven, zonder dat je  meteen broke bent. Dit kan je natuurlijk ook in andere restaurants doen, maar als een echte Rotterdammert moet je hier wel geweest zijn.

2) Zoek het op de markt!

Ben jij die supermarkten zat en wil je wat geld besparen? Neem dan eens een kijkje op de markt. Die heb je in Rotterdam genoeg. Zo heb je van dinsdag tot en met zondag op verschillende plekken in de stad markt, en dus ook bij jou om de hoek! Op dinsdag is bijvoorbeeld de Markt Binnenrotte Centrum, woensdags op het Afrikaanderplein, donderdags Markt Visserijplein in West! Genoeg keuze dus. Hier kan je een overzicht vinden met alle verschillende markten in Rotterdam.

 

Tip: Maak aan het begin van de week een globale planning van wat je wil eten. Dan kan je genoeg eten halen en hoef je door de week heen niet nog extra naar de supermarkt. Handug!

3) Get that app

Niet alleen op de markt kan je goedkoop eten halen, maar ook via TooGoodToGo! Via deze app kan je aan het einde van de dag boxen kopen met eten van supermarkten en. En dat voor slechts een prikkie! In de app zie je precies waar en wanneer je deze kan afhalen. Hiermee ga je ook voedselverspilling tegen. Dus geen lege maag voor jou, en wat liefde voor het milieu!

 

Als je dacht dat Social Deal alleen voor uitjes was, dan heb je het mis! Ook via deze app kan je korting krijgen op restaurants in Rotterdam. Zo kan je voor net wat minder geld toch je buikje rond eten. Dat is een goede deal, toch?

 

Wil je nét even wat meer knaken op de bank om jezelf eens culinair te trakteren? Dat kan! Check hier onze bijbanen en ga flexibel aan het werk via SUSA.

SUSA Fotografie 02757
Student&leven

How to: daten anno 2022

Leestijd: 3 minuten

Onderzoek Wijst Uit Studenten Met Bijbanen Zijn Gelukkiger Blogpost Afbeelding
Student&leven

Onderzoek wijst uit: studenten met bijbanen zijn gelukkiger!

Leestijd: 2 minuten

Succesvol Samenwonen Met Je Beste Vriend Zo Pak Je Het Aan Afbeelding Blogspost
Student&leven

Succesvol samenwonen met je beste vriend(in): zo pak je het aan

Leestijd: 4 minuten