Medewerker control room bij PostNL

Plaats
Den Haag
Aantal uur per week
14 - 24 uur
Salaris
€ 14,95 per uur
Werklocatie
Op locatie
Header-2

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • De perfecte bijbaan voor experts in logistiek;
  • Flexibele werktijden: minimaal 14 uur per week op locatie van ma t/m vr van 06.00 tot 14.00 uur of 16.00 tot 22.00 uur;
  • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en €14,95* per uur;
  • Je cv pimpen bij hét postbedrijf van Nederland!
* Het bedrag van €14,95 per uur is het brutoloon inclusief vakantiegeld voor studenten die 21 jaar of ouder zijn. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,80 per uur voor 21-jarigen en ouder. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker control room bij PostNL ben jij verantwoordelijk voor het monitoren en coördineren van de logistieke operaties van het bedrijf. Klikt ingewikkeld? Nee hoor! Jij houdt de pakkettenstroom in de gaten via verschillende systemen en schermen. Je let hierbij op de prestaties van sorteercentra, bezorgvoertuigen en andere relevante aspecten. Zo zorg jij ervoor dat de pakketten efficiënt en op tijd worden gesorteerd en bezorgd. Iets wat door de klant zeer wordt gewaardeerd.

Je werkt samen met verschillende afdelingen en teams om ervoor te zorgen dat eventuele problemen meteen op kunnen worden aangepakt. Wanneer er sprake is van operationele problemen, zoals vertragingen in sorteerprocessen of bezorgroutes, reageer jij proactief en kom jij snel met oplossingen. Hierbij hoef jij je geen zorgen te maken dat je er alleen voor staat. Wanneer jij ergens niet uitkomt, kun jij namelijk schakelen met verschillende personen, zoals supervisors, om samen tot een oplossing te komen. Na het afhandelen van incidenten zorg je ervoor dat de details nauwkeurig in een rapport komen te staan. Deze rapporten presenteer je vervolgens aan het managementteam om inzicht te bieden in de prestaties en eventuele verbeteringen voor te stellen. Om ervoor te zorgen dat de problemen worden beperkt, voer jij regelmatig kwaliteitscontroles uit. Zo analyseer je de logistieke processen en systemen en draag je bij aan het implementeren van optimalisatiestrategieën. Er is in dit bedrijf dan ook een hoop ruimte voor jouw visie en ideeën. Kortom, een bijbaan met veel variatie, vrijheid en waar je veel kunt leren. Dat klinkt goed, niet?

Over PostNL

PostNL (vroeger PTT Post) is sinds 1928 een toonaangevend post- en logistiek bedrijf dat in zowel Nederland als daarbuiten actief is. Met een rijke geschiedenis en uitgebreid netwerk heeft PostNL zich gevestigd als een betrouwbare partner voor het bezorgen van pakketten en poststukken. De missie van PostNL is het verbinden van mensen en bedrijven door middel van efficiënte en betrouwbare logistieke oplossingen. Hierbij focust het bedrijf zich op het begrijpen van de behoeften van klanten en het bieden van oplossingen die aansluiten bij de steeds veranderende eisen van de moderne wereld. Door gebruik te maken van innovatieve technologieën en geavanceerde logistieke processen, zet PostNL zich in voor het leveren van hoogwaardige diensten die voldoen aan de verwachtingen van klanten.

PostNL hecht veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Zo streeft het bedrijf naar het minimaliseren van de impact op het milieu door efficiëntere routes en transportmiddelen te gebruiken en te investeren in groene initiatieven. In 2019 bestond PostNL alweer 220 jaar! Al ruim twee eeuwen bezorgen ze bijzondere momenten en maken ze mensen blij. Daarnaast is het welzijn van medewerkers en de gemeenschappen waarin het bedrijf actief is erg belangrijk voor het bedrijf. Dat is een bedrijf dat werkt aan de toekomst én waar jij kan werken aan die van jou!

Jij bent Student&

  • Jij bent hbo- of wo-student en minimaal nog 12 maanden beschikbaar;
  • Jij spreekt en schrijft naast studententaal ook perfect Algemeen Nederlands;
  • Jij bent proactief en een kei in multitasken;
  • Jij werkt nauwkeurig en haalt energie uit het oplossen van problemen;
  • Jij kan goed overzicht houden en kan onder druk juiste beslissingen nemen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Ben je benieuwd naar een specifieke vacature, wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, of heb je een andere vraag over onze bijbanen? Neem contact op met onze recruiters!

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Geld verdienen met bellen, chatten en mailen? Het kan! Ga aan de slag bij ONVZ.

Spreek jij vloeiend studententaal? Ga dan aan de slag als flex marketeer bij SUSA!