Zomerproject: Personenhulpverlener bij SOS International

Header-2
Plaats
Capelle aan den IJssel
Aantal uur per week
16 - 40 uur
Salaris
€ 17,51 per uur
Werklocatie
Vanuit huis

Solliciteer direct op deze bijbaan!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze bijbaan! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze bijbaan in het kort

  • Jij bent een sociale hbo- of wo-student en bent tot het eind van de zomervakantie beschikbaar;
  • Flexibele werktijden: werk tussen de 16 en 40 uur per week binnen de zeer ruime openingstijden (namelijk 24/7);
  • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €17,51* per uur;
  • Een bijbaan waar jij écht het verschil maakt voor anderen!
* Het bedrag van €17,51 per uur is het brutoloon inclusief vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%). Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld en exclusief eindejaarsuitkering is €15,01 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& redder in nood

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als personenhulpverlener bij SOS International ben jij student én redder in nood! Wie met vakantie is, wil ultiem kunnen relaxen zonder enige slag of stoot. Maar helaas loopt een vakantie soms niet helemaal op rolletjes en dat is flink balen! Maar gelukkig ben jij daar om de boel te redden. Reizigers in het buitenland kunnen op jou rekenen wanneer zij onvoorziene omstandigheden ervaren. Via de telefoon zorg jij ervoor dat zij binnen no-time weer helemaal kunnen genieten van hun vakantie. Check dus snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij SOS International!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Stel je voor: je ligt heerlijk te bakken en braden op een parelwit strand met een azuurblauwe zee aan de Spaanse kust. Maar wanneer je in de avond terug wil naar het vakantiehuisje, wordt er plots iemand ziek of blijkt de auto niet te starten: in één klap is die zorgeloze vakantie toch niet zo zorgeloos meer. Wat een nachtmerrie zou je denken, maar geen zorgen! Als personenhulpverlener bij SOS International ben jij de rots in de branding voor alle Nederlandse reizigers! Via de telefoon help je hen met fysieke pech in het buitenland. Dit kan variëren van voedselvergiftiging tot botbreuken.

Na een uitgebreid inwerktraject, maakt het voor jou niet uit wat er aan de hand is, want jij weet overal raad mee. Tijdens de telefoontjes geef je niet alleen advies, maar beoordeel jij ook hoe ernstig de situatie is. Zo zorg je ervoor dat je een passende oplossing kunt vinden voor deze reizigers en help je ze aan een zonnig einde van hun vakantie! Dus, heb jij zin om anderen te helpen én tegelijkertijd in de zomervakantie je eigen banksaldo lekker aan te vullen? Dan is dit de ideale bijbaan voor jou!

Over SOS International

SOS International biedt al meer dan 30 jaar wereldwijd 24/7 hulp aan gestrande reizigers, bij ziekte, een ongeval of autopech. Met hun betrokken hulpverlening maken ze echt het verschil, voor gedupeerden én voor hun opdrachtgevers. Wat maakt werken bij SOS International bijzonder? De alarmcentrale is altijd open. 365 dagen per week, 24 uur per dag.

Werken bij SOS International betekent dat je deel uitmaakt van CED-group, al 45 jaar dé full-service schadespecialist van Europa. SOS International heeft het vizier altijd gericht op de toekomst. Daarom krijg je bij SOS International alle ruimte om mee te denken over hoe ze het proces nog efficiënter en nog beter voor hun klanten kunnen uitvoeren. En dat binnen een bijzonder aangenaam werkklimaat. Jouw bijdrage aan de tevredenheid van de klanten waardeert SOS International met uiteenlopende kansen voor ontwikkeling en groei.

Jij bent Student&

  • Jij bent hbo- of wo-student en tot het einde van de zomervakantie beschikbaar;
  • Jij kan in de zomer lekker veel aan de slag;
  • Je denkt in oplossingen en je geeft helder en duidelijk uitleg;
  • Jij bent communicatief vaardig, in zowel Nederlands als Engels;
  • Jij kunt je goed inleven in de reizigers en zorgt ervoor dat zij de juiste hulp krijgen.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
  • Werken wanneer JIJ wilt
    Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
  • Met andere studenten
    Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
  • Lekker uitbetaald
    Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
  • Zonder gezeik
    Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare bijbanen of bekijk alle bijbanen op het overzicht.

Wil jij jouw comunicatieskills en oog voor detail omtoveren in flink wat knaken? Dat kan! Ga aan de slag bij ASSA ABLOY!

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als thuishulp medewerker bij Tzorg draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.