Customer service expert bij Knab

Header-bijbaan-overzichtspagina
Plaats
Amsterdam
Aantal uur per week
24 - 40 uur
Salaris
€ 16,44 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Deze vacature in het kort

  • Voor hbo- en wo-studenten die sociaal en nauwkeurig zijn;
  • Flexibele werktijden, plan minimaal 24 uur per week in, van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur én in het weekend van 09.00 tot 17.00 uur;
  • Lekker cashen: wekelijks uitbetaald en een uurloon van €16,44*;
  • Je komt te werken in een enthousiast en ambitieus team!
*Het bedrag van €16,44 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering (8,33%). De eindejaarsuitkering ontvang je bij einde dienstverband of aan het einde van het jaar. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering is €14,10 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Student& raadgever

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als customer service expert bij Knab ben jij student én raadgever! In deze studentenbaan sta jij altijd klaar voor alle klanten: een echte bijbaan waarmee je jezelf optimaal kunt ontwikkelen. Check snel de vacature en ga via SUSA aan de slag bij Knab!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als customer service expert bij Knab ben jij het directe aanspreekpunt voor de klanten. Je speelt een cruciale rol binnen de afdeling Customer Service Expert Center door samen de hoogst mogelijke klanttevredenheid te realiseren. Dit doe jij dagelijks door de klanten zo goed mogelijk te helpen via chat of telefoon. Vragen over de app, overboekingen en andere bank gerelateerde zaken beantwoord jij als een echte expert.

Bij Knab werk je in een zelfsturend team, waarin je samen dagelijks kijkt naar hoe je elkaar kunt versterken en de klant zo goed mogelijk kunt ondersteunen. Dit kan je gezellig op kantoor doen, waardoor je in no time alle ins en outs weet! Nog geen kennis over de bankwereld? Dit leer je allemaal in de training, om op deze manier de beginselen van het bankwezen, de producten en diensten van Knab zo goed mogelijk onder de knie te krijgen!

Over Knab

In 2012 werd een gedurfd idee werkelijkheid: 'Wat als we nu eens een bank starten, maar dan anders?' Deze visie vormde het begin van de allereerste online bank van Nederland: Knab. Sindsdien staat Knab bekend als een bank die conventies uitdaagt. Ze streven naar eenvoud, slimheid en betaalbaarheid, altijd met de 'K' van klant centraal. Knab is allesbehalve gewoon; met meer dan 250.000 tevreden klanten en een team van 400 toegewijde medewerkers, ondersteund door geavanceerde technologie, blijven ze vooroplopen.

 Bij Knab gaan ze verder dan traditioneel bankieren. Ze willen niet alleen een bank zijn, maar vooral jouw persoonlijke assistent voor financiële zaken. Voor Knab draait alles om het soepel en tijdig beheren van je geldzaken, en ze geloven oprecht dat ze iedereen kunnen helpen om meer uit hun financiën te halen. Deze mentaliteit van anders denken zit in hun kern. Bij Knab ben je niet zomaar aan het werk; je maakt deel uit van een hechte Krew. Dit is geen loze belofte, daarom hebben we jou nodig!

Jij bent Student&

  • Jij bent hbo- of wo-student en studeert nog minimaal een jaar;
  • Jij hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Jij bent communicatief sterk en ambitieus;
  • Jij bent leergierig en kunt gestructureerd werken;
  • Jij bent zeer klant- en servicegericht.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
  • Werken wanneer JIJ wilt
    Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
  • Met andere studenten
    Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
  • Lekker uitbetaald
    Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
  • Zonder gezeik
    Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

IMG 1433 3
IMG 1433 3
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Droom je ervan om de kneepjes van online marketing onder de knie te krijgen en door te groeien naar een professionele marketingrol? Grijp dan je kans als campagne manager bij SUSA!