Snel inzetbaar personeel

Gemotiveerde studenten per direct beschikbaar

Kan jouw organisatie flexibel personeel gebruiken? Met onze studenten haal je een nieuwe generatie van hoogopgeleid talent en kwaliteit in huis. Gemotiveerd, flexibel en snel inzetbaar. Wil jij morgen al studenten aan het werk? Vul het contactformulier in of bel direct met de SUSA Studenten Hotline.

Laat je gegevens achter  Bel 088-2357880

De meerwaarde van studenten

Wij vinden, selecteren en binden gemotiveerde studenten met de juiste skills en cultural fit. En snel ook. Bovendien kunnen zij prima vanaf huis worden ingezet. Dankzij onze online trainingen brengen wij ze snel up and running. Ideaal dus.

Al overtuigd? Vul het contactformulier in

Snel en flexibel inzetbaar

Studenten pikken informatie snel op, waardoor ze vrijwel direct operationeel zijn. Met verkorte trainingen boek je tijdwinst en een kostenbesparing. En studenten zijn flexibel inzetbaar op de momenten dat jij ze nodig hebt. Overdag, ’s avonds, in het weekend en tijdens vakanties.

Digital natives met frisse blik

Gewend om te werken met software, hardware, apps en gadgets hebben studenten als ‘digital natives’ systemen zo onder de knie. Ook kijken ze met een vernieuwende en frisse blik naar jouw organisatie. Ze zijn nieuwsgierig en komen vaak met verrassende ideeën. Maak hier gebruik van.

Hoogopgeleid talent nu al in huis

Met onze HBO-/WO-studenten haal je een nieuwe generatie van hoogopgeleid talent en kwaliteit in huis. Met hun verschillende studies en achtergronden beschik je over talenten die je kan laten doorstromen binnen je bedrijf. Zo bespaar je de kosten van corporate recruitment en versterk je je organisatie met hoogopgeleide studenten. Nu en in de toekomst.

Studenten van SUSA zijn enthousiast, leergierig en blijven veel langer bij ons werken dan de gemiddelde uitzendkracht.

Peter Revers

Senior Capaciteitsmanager bij ABN AMRO

Ook met gemotiveerde studenten werken?

Yes, dat snappen we. We leggen je graag uit wat we voor jouw bedrijf kunnen doen. Laat je gegevens achter en we nemen direct contact met je op.

Ja, ik wil gratis advies!