Waarom SUSA dé oplossing is voor werkgevers

SUSA. Make it count.

Bij SUSA weten we dat studenten véél meer zijn dan alleen student. Al 75 jaar zijn wij 100% gespecialiseerd in het samenbrengen van werkgevers en studenten. Daardoor weten wij wat werkt. Wat dan?! Nou, bijvoorbeeld het PoolConcept®, onze handige online tools en een enorme database aan hooggekwalificeerde studenten. Benieuwd wat SUSA studenten voor jou kunnen betekenen? Lees snel verder!

Studenten met skills

Studenten zijn de toekomst. Het zijn hoogopgeleide high potentials, die scherp zijn op de inhoud en moeiteloos digitaal kunnen schakelen. SUSA selecteert voor ieder project een unieke groep studenten, die qua vaardigheden en interesses aansluiten bij jouw bedrijf. En hoe langer ze bij jou op de werkvloer rondlopen, hoe beter ze worden in hun werkzaamheden.

Header-3
SUSA Fotografie 2022 Lowres 30

Ongekende flexibiliteit

Één student is niet flexibel, een groep studenten wel. Daarom werken we bij SUSA met het PoolConcept®. Ieder bedrijf heeft namelijk drukke en minder drukke periodes. Daar spelen we met het PoolConcept® perfect op in. Jij geeft als werkgever iedere week aan hoeveel personeel je nodig hebt (tot zelfs één uur van tevoren!), en onze flexibele studenten geven aan wanneer zij willen werken. Wij matchen vervolgens de beschikbaarheid. Zo heb jij altijd voldoende personeel.

Kostenbesparing? Ja!

Jij betaalt alleen voor de uren die onze studenten daadwerkelijk maken. Maar ook het onboarden en begeleiden van personeel kost tijd en geld. Daarom helpen wij daar ook bij. Met een goed draaiende pool voorkom je zowel overuren als leegloopuren. Tel uit je winst. Bovendien rekruteer je jouw toekomstig personeel uit deze groep high potentials. Zo werk je kostenbesparend op de korte én lange termijn.

SUSA Fotografie 2022 Lowres 11
Header-1

Maximale ontzorging

Maximale ontzorging, betekent minimale zorgen voor jou. SUSA regelt het! Wij werken al 75 jaar met studenten en hun wisselende roosters. Daardoor weten wij als geen ander hoe we alles eruit moeten halen wat erin zit. Zo besparen wij jou als werkgever tijd en kopzorgen, die je zonder SUSA wél zou hebben. Denk aan werven, selecteren, plannen en begeleiden. Wij zorgen ervoor dat de studenten groeien, geboeid blijven en steeds beter worden in hun werkzaamheden. Zo zorgen wij dat jij alles uit deze studententijd kunt halen!

Personeel gezocht? SUSA regelt het!

Denk jij nu ‘JA ik wil studenten’? Goede keuze! Via SUSA haal je snel een nieuwe generatie van hoogopgeleid talent in huis. En wij garanderen maximale ontzorging. Alle voordelen van studenten dus, zonder de nadelen. Neem direct contact met ons op! Dan regelen wij de rest. 

Deze topwerkgevers gingen je voor

Wij maken gebruik van SUSA's Poolconcept® om flexibel te zijn en piekmomenten op te vangen. Van selectie tot planning: SUSA regelt echt alles!
Triodos Bank
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
230501 Ludo Kamerling Contactpagina
Meer weten over SUSA?

Ludo Kamerling

Ludo Kamerling
Business Consultant
SUSA

 

Plan hier een call, of neem contact op: