SUSA x Triodos Bank

Klantenservice bij Triodos

Triodos is al sinds 1980 een van de groenste banken ter wereld. Ze investeren alleen in initiatieven die een positieve invloed hebben op de samenleving en werken op een duurzame manier in hun kantoor in Zeist. Dit is waarom Triodos en SUSA zo goed bij elkaar passen! SUSA verzorgt al bijna 10 jaar een flexibele schil studenten voor de klantenservice van Triodos. En daar zijn we trots op!

De uitdaging van Triodos

Bij een bank als Triodos is het altijd druk op het klantcontactcenter. Deze afdeling speelt een cruciale rol in het realiseren en communiceren van de Triodos-missie naar klanten en relaties. Om te kunnen inspelen op deze pieken en dalen, heeft Triodos Bank behoefte aan een flexibele schil van studenten ter aanvulling op het vaste personeelsbestand. Het SUSA Poolconcept bleek een passende oplossing te zijn. In de praktijk blijkt dat de SUSA-studenten veel meer in hun mars hebben en hierdoor ook op andere afdelingen zoals Operations en Zakelijk ingezet kunnen worden.


Kan jij ook een flexibele studentenpool gebruiken voor jouw callcenter? Wij regelen snel klantenservice personeel!

Logo Triodos Bank
SUSA Fotografie 2022 Lowres 75

Student& multi-inzetbaar

Bij SUSA snappen we al meer dan 75 jaar dat studenten meer zijn dan alleen student. Hierdoor weten we altijd de talenten te vinden die perfect aansluiten op de vraag. Voor Triodos betekent dat dat de studenten betrokken zijn bij de missie van Triodos. Of dat nu gaat om het duurzame, culturele, of maatschappelijke gedeelte. Hierdoor leveren we enthousiaste studenten die goed passen binnen het vaste team. Studenten hebben een frisse blik, kunnen ze snel schakelen en durven ze kritische vragen te stellen. Dit houdt het team van vaste medewerkers scherp. Daarnaast bezitten studenten meer dan alleen communicatieve vaardigheden, waardoor ze meer dan geschikt zijn om ook op andere afdelingen geplaatst te worden. Ze pakken kansen met beide handen aan. Zo creƫren SUSA en Triodos nieuwe mogelijkheden, zodat onze studenten zich maximaal kunnen ontwikkelen en inzetten.

Studenten zijn heel eager. We hebben een grote groep studenten aan het werk en je ziet dat de werkethos van die pools heel goed is. Ze leren van feedback en zijn gefocust op groei.
Elmar Kaan

Teamleider bij Triodos

SUSA en Triodos: de resultaten

De SUSA studenten die bij Triodos werken bezitten alle eigenschappen en motivatie om bij Triodos aan de slag te gaan. Zo verzorgt SUSA altijd een 100% match tussen de talenten van de student en de missie van Triodos.

Bij SUSA screenen we alle studenten gronding. We zorgen ervoor dat alle benodigde documenten in orde zijn en organiseren en toffe kick-off op het kantoor van Triodos. Zo houden we het enthousiasme van de studenten tijdens het screeningsproces vast.

Doordat onze veelzijdige studenten snel leren, snel kunnen schakelen en kritisch en betrokken zijn, zijn ze multi-inzetbaar. Naast functies op het klantcontactcenter en de afdelingen Operations en Zakelijk, werken onze studenten mee aan maar liefst 16 (!) andere projecten.

Experts moeten experts kunnen blijven. Onze studenten regelen alle zaken daaromheen, van simpele administratieve taken tot het opstellen van documentatie.

Benieuwd hoe SUSA dit voor elkaar heeft gekregen?

Download onze SUSA x Triodos Bank case en lees meer over hoe we Triodos Bank geholpen hebben met bovenstaande resultaten.