Veelgestelde vragen

 • Is een SUSA-studententeam geschikt voor ons?
  Heeft u te maken met (onverwachte) pieken en dalen in uw bedrijfsproces? Hoe fijn zou het dan zijn als u zou beschikken over personeel dat u zo flexibel kan inzetten zodat u altijd over voldoende, ingewerkt personeel beschikt op elk moment van de dag. SUSA biedt met haar Poolconcept® een unieke oplossing door het inzetten van een flexibel studententeam volledig afgestemd op uw behoeften.
 • Hoe ver van tevoren kunnen we studenten aanvragen?
  SUSA houdt rekening met (onverwachte) pieken en dalen in uw bedrijfsproces. SUSA zet een bedrijfsspecifiek studententeam in zodat u altijd de beschikking heeft over voldoende, ingewerkt personeel. Bij SUSA kunt u wekelijks doorgeven wanneer u de ingewerkte studenten nodig heeft. Zelfs op dagbasis, tot een uur voor aanvang van de dienst, kunt u het gewenste aantal nog op- of laten afschalen door SUSA.
 • Hoe flexibel zijn studenten?
  Studenten werken graag op impopulaire diensten zoals avonden of weekenden. Ook wanneer uw personeel graag op vakantie wil, staan studenten juist te popelen om meer te werken. Bovendien kunnen studenten voor zowel de hele dag als voor een paar uur worden ingezet. Dit maakt hen superflexibel.
 • Waarom hebben we SUSA nodig voor het werken met studenten?
  Het werken met studenten is een aparte tak van sport. Studenten zijn slimme en flexibele medewerkers bij uitstek, maar je moet weten hoe je hiermee moet omgaan. Wisselende lesroosters, de wijze van communiceren en continu veranderende communicatiemiddelen en technologieën maken het een uitdaging om met deze doelgroep te werken. SUSA werkt al vele jaren (al sinds 1947) met studenten en heeft haar organisatie, haar infrastructuur, de systemen en het personeel daarop ingericht. SUSA weet hoe het is om te werken met studenten, SUSA denkt als studenten.
 • Zijn de prestaties van een student vergelijkbaar met die van een fulltimer?
  Studenten hebben een hoge leercurve en zijn gewend om zaken snel op te pikken. Daarnaast kunnen studenten worden ingezet op korte diensten, waardoor de focus op het werk optimaal blijft. Bovendien zijn studenten communicatief vaardig. Onze klanten meten continu de prestaties van haar medewerkers. Hieruit blijkt dat onze studenten goed, al dan niet beter presteren!
 • Bespaart het Poolconcept® van SUSA kosten?
  Met het Poolconcept® laat u alleen personeel door SUSA inplannen op de momenten dat ú ze nodig heeft. Op deze manier kunt u uiterst efficiënt en flexibel uw personeel inzetten. Bovendien levert dit kostenbesparingen op. U betaalt immers alleen als er daadwerkelijk werk is.