Teammanager Recruitment Utrecht

Ben je een geboren regelaar en zorg jij voor zowel tevreden klanten als tevreden studenten? Solliciteer dan naar de functie Teammanager Recruitment.

Wie zijn wij?

Al meer dan 70 jaar is het de missie van SUSA om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. Met het unieke Poolconcept® en een innovatieve werkwijze neemt SUSA een bijzondere plaats in op de flexibele arbeidsmarkt. Jij bent als Teammanager Recruitment verantwoordelijk voor het uitvoeren van onze recruitmentstrategie. Daarnaast houd jij ook onze klanten en studenten tevreden!

Wat doe je?

Als Teammanager Recruitment houd jij je bezig met de voortdurende ontwikkeling binnen de wereld van de Recruitment. Jij bent op de hoogte van de ins en out met betrekking tot de vergaande digitalisering op het gebied van werving en selectie en bent enthousiast om dit binnen SUSA toe te passen. Je bent goed op de hoogte van de trends binnen de studentenwereld en weet wat studenten willen. Daarnaast zit je boordevol creatieve ideeën om ons recruitmentproces in te richten op de toekomst en hiermee de Recruitment van SUSA steeds een beetje beter te maken!

Jij bent verantwoordelijk voor het behalen van de recruitmentdoelstellingen bij SUSA. Je zorgt voor de aansturing van de afdeling Recruitment bij SUSA. Jij zorgt ervoor dat alle recruiters de studenten op de juiste manier benaderen en enthousiast maken over de job. Je leert ze de ins en outs van recruitment en stelt hun verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden centraal. Jij monitort de voortgang van de wervingen en onderneemt actie indien nodig. Daarnaast analyseer jij de resultaten om het team zo efficiënt en effectief mogelijk aan te sturen. Samen met de opdrachtgevers van SUSA bepaal je het ideale studentenprofiel, zodat jouw recruiters studenten weten te werven die écht passen bij onze opdrachtgevers.

Wat vragen we?

Je bent een recruitment professional met minimaal 3 jaar relevante werkervaring. Je bent super enthousiast, commercieel, zelfstandig en wil graag leren en groeien op zowel professioneel als individueel vlak. Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:
 • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je bent in staat een recruitmentproces te optimaliseren en te digitaliseren;
 • Je bent in staat een recruitment afdeling aan te sturen en te coördineren;
 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en hebt oog voor detail;
 • Je bent een regelaar; je krijgt de zaken gedaan en boekt successen;
 • Je bent een open persoon, gericht op samenwerking;
 • Je schakelt makkelijk tussen tactisch en operationeel niveau.


Wat staat daar tegenover?

 • Wij weten mensen op waarde te schatten, je krijgt absoluut wat je verdient! Een goed salaris, een aantrekkelijke bonusregeling en veel flexibiliteit om je arbeidsvoorwaarden in te vullen zoals jij dat wilt. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om 26 vakantiedagen uit te breiden naar 39 vakantiedagen per jaar;
 • De ruimte om te laten zien wat je kunt en wie je bent. Wij ondersteunen jou met relevante trainingen om je talent te ontwikkelen. Wij investeren graag in jou;
 • Gratis deelname aan ons CONTINUFIT-programma bestaande uit yogalessen, bootcamp- en hardlooptrainingen en schouder-/nekmassages voor de nodige ontspanning;
 • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: een ambitieus team met een sterke drive, een product waar je trots op kunt zijn, veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om op jouw manier je resultaten te behalen.


Samen verder?

Wacht niet langer en solliciteer direct! Overtuig ons via brief en cv ervan dat jij het talent bent dat wij zoeken! Natuurlijk mag je ons ook overtuigen met een videopitch. Stuur deze dan met je sollicitatie mee via een download link.

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Joy Dekker, Corporate Recruiter via sollicitanten@susa.nl of bel 06-28305879.