Teammanager Administratie Utrecht

Heb jij affiniteit met het digitaliseren en optimaliseren van processen en heb jij een duidelijke visie op klantgericht werken? Solliciteer dan naar de functie Teammanager Administratie.

Wie zijn wij?

Al meer dan 70 jaar is het de missie van SUSA om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. Met het unieke Poolconcept® en een innovatieve werkwijze neemt SUSA een bijzondere plaats in op de flexibele arbeidsmarkt. Jij bent als Teammanager Administratie verantwoordelijk voor het uitvoeren van de administratieve processen rondom onboarding, contractadministratie en uitbetaling van onze studenten. Daarnaast zorg jij door effectieve, efficiënte en klantgerichte processen voor een optimale klantbeleving bij zowel de student als de opdrachtgever.

Wat doe je?

Je geeft leiding aan een jong en enthousiast team en zorgt ervoor dat alle medewerkers de processen, gericht op onboarding, contractadministratie en wekelijkse uitbetaling, effectief en efficiënt uitvoeren. Het verbeteren en automatiseren van deze processen is hierbij een belangrijke taak. Je bent kritisch en zit boordevol ideeën om onze processen verder te optimaliseren en in te richten op te toekomst! Je bent op de hoogte van de veranderende wet- en regelgeving binnen de uitzendbranche (of wilt je deze eigen maken) en de ontwikkelingen op het gebied van automatisering en digitalisering. Je draagt er zorg voor dat de processen op jouw afdeling hier altijd aan voldoen.

Met jouw enthousiaste en motiverende houding maak je de vertaalslag van de strategische doelstellingen naar de dagelijkse praktijk en creëer je betrokkenheid en commitment in het team. Jij leert het team de ins en outs van wet- en regelgeving rondom uitzenden en stelt hun verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden centraal. Daarbij zorg je ervoor dat de medewerkers de studenten en opdrachtgevers op de juiste manier benaderen en zet een excellente klantbeleving neer. Je gaat hierbij een nauwe samenwerking aan met de teammanagers van Recruitment en Operations en participeert in diverse projecten.

Wat vragen we?

Je bent een professional met minimaal 3 jaar relevante werkervaring in de zakelijke dienstverlening. Managementervaring is een pre. Je bent super enthousiast, commercieel, zelfstandig en wil graag leren en groeien op zowel professioneel als individueel vlak. Daarnaast voldoe je aan de volgende voorwaarden:
 • Je beschikt over een HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je bent in staat een administratief proces te optimaliseren en te digitaliseren;
 • Je bent in staat een afdeling van jonge enthousiaste medewerkers aan te sturen en te coördineren;
 • Je bent commercieel ingesteld;
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en hebt oog voor detail;
 • Je bent een regelaar; je krijgt de zaken gedaan en boekt successen;
 • Je bent een open persoon, gericht op samenwerking;
 • Je schakelt makkelijk tussen tactisch en operationeel niveau.


Wat staat daar tegenover?

 • Wij weten mensen op waarde te schatten, je krijgt absoluut wat je verdient! Een goed salaris, een aantrekkelijke bonusregeling en veel flexibiliteit om je arbeidsvoorwaarden in te vullen zoals jij dat wilt. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om 26 vakantiedagen uit te breiden naar 39 vakantiedagen per jaar;
 • De ruimte om te laten zien wat je kunt en wie je bent. Wij ondersteunen jou met relevante trainingen om je talent te ontwikkelen. Wij investeren graag in jou;
 • Gratis deelname aan ons CONTINUFIT-programma bestaande uit yogalessen, bootcamp- en hardlooptrainingen en schouder-/nekmassages voor de nodige ontspanning;
 • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: je wordt onderdeel van een ambitieus en jong team gevestigd in Utrecht met een sterke drive, een prettige werksfeer en veel eigen verantwoordelijkheid.


Samen verder?

Wacht niet langer en solliciteer direct! Overtuig ons via brief en cv ervan dat jij het talent bent dat wij zoeken! Natuurlijk mag je ons ook overtuigen met een videopitch. Stuur deze dan met je sollicitatie mee via een download link.

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Joy Dekker, Corporate Recruiter, via sollicitanten@susa.nl of bel 06-28305879.