Startersfunctie: Junior Boekhouder Utrecht

“Ben jij het rekenwonder dat wij zoeken? Solliciteer nu dan naar de functie van Junior Boekhouder!

Wie zijn wij?

Met het unieke Poolconcept® en een innovatieve werkwijze neemt SUSA een bijzondere plaats in op de flexibele arbeidsmarkt. Binnen SUSA is de afdeling planning & control verantwoordelijk voor een juiste en volledige financiële administratie zodat het management team altijd kwalitatief hoogwaardige informatie tot haar beschikking heeft.

Wat doe je?

Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van de juistheid, tijdigheid en volledigheid van de boekhouding van meerdere BV’s in Microsoft Navision. Daarnaast zorg je voor de crediteurenadministratie, zoals het controleren, verwerken en inboeken van inkomende facturen. Je biedt ondersteuning bij de debiteurenadministratie door middel van het controleren van tarieven, boeken van verkoopfacturen en beheren van openstaande posten. Door jouw sterke analytische vaardigheden is het uitzoeken en oplossen van administratieve “klussen” geen probleem!

Je werkt nauw samen met de salarisadministratie en zorgt dat de betalingen op tijd voorbereid zijn. Daarnaast zorg je voor het secuur inboeken en verwerken van de bankafschriften.

Naast je hoofdverantwoordelijkheden, vervul je ook een assisterende rol op het gebied van financiële vraagstukken, het controleren van tussenrekeningen en belastingaangiftes. Per periode assisteer je bij de oplevering van management rapportages en je assisteert bij de voorbereiding van externe audits, zoals accountantscontrole.

Wat vragen we?

  • Je hebt ervaring en kennis van Microsoft Excel;
  • Je hebt minimaal MBO 4 niveau in de richting van bedrijfsadministratie;
  • Je bent drie vaste dagen beschikbaar per week;
  • Je werkt nauwkeurig en secuur;
  • Je bent leergierig, je wilt graag weten en leren hoe onze financiële processen lopen;
  • Je bent optimistisch, denkt mee en werkt oplossingsgericht.


Wat staat daar tegenover?

  • Wij weten mensen op waarde te schatten, je krijgt absoluut wat je verdient! Een goed salaris, een aantrekkelijke bonusregeling en veel flexibiliteit om je arbeidsvoorwaarden in te vullen zoals jij dat wilt. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om 26 vakantiedagen uit te breiden naar 39 vakantiedagen per jaar;
  • De ruimte om te laten zien wat je kunt en wie je bent en vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
  • Gratis deelname aan ons CONTINUFIT-programma bestaande uit yogalessen, bootcamp- en hardlooptrainingen en schouder-/nekmassages voor de nodige ontspanning;
  • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: een ambitieus team met een sterke drive, een product waar je trots op kunt zijn, veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om op jouw manier je resultaten te behalen.


Samen verder?

Wacht niet langer en solliciteer direct! Overtuig ons via brief en cv ervan dat jij het talent bent dat wij zoeken! Natuurlijk mag je ons ook overtuigen met een videopitch. Stuur deze dan met je sollicitatie mee via een download link.

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Joy Dekker, Corporate Recruiter, via sollicitanten@susa.nl of bel 06-28305879.