Senior Business Consultant Utrecht

Ben jij al meer dan 5 jaar actief in een sales-consultancy rol en ben jij toe aan de volgende stap? Mooi! Solliciteer dan naar de vacature van Senior Business Consultant binnen SUSA!

Ben jij een geboren verkoper maar tegelijkertijd ook een strategisch business partner?

Met het unieke Poolconcept® en een innovatieve werkwijze neemt SUSA een bijzondere plaats in op de flexibele arbeidsmarkt. Wij zijn op zoek naar een Senior Business Consultant met ruime ervaring die SUSA verder kan helpen groeien.

Wat doe je?

Je bent verantwoordelijk voor de resultaten van het gehele commerciële team. Het team bestaat uit een aantal relatiemanagers en salesmanagers. Als Senior ben jij een samenvoeging van deze twee en neem jij het team mee in je passie voor commercie en klantcontact. Je bent de rechterhand van de Commercieel Directeur, stemt gezamenlijk de commerciële doelstellingen af en zorgt ervoor dat het commerciële team de beoogde doelstellingen en resultaten behaald.

In je rol als Senior Business Consultant ben je zelf ook actief in het veld: Naast bestaande klanten die je zal overnemen, ga je op zoek naar nieuwe samenwerkingspartners. Je bouwt een netwerk op binnen klantcontact en weet nieuwe klanten te binden aan SUSA. Je regelt de samenwerking van A tot Z. Vanaf het binnenhalen van de klant tot aan het perfect verloop van de samenwerking. Je bent een echte senior, dat betekent dat je bij directie aan tafel kan zitten en zelfstandig als consultant kunt fungeren richting de klant en je relaties. Je bent een echte dienstverlener en werkt daarom altijd klantgericht. Je ontzorgt als het ware de klant, neemt de contractonderhandelingen op je, ondersteunt in tender en aanbestedingstrajecten en bent het overkoepelende aanspreekpunt van klant tijdens de gehele samenwerking.

Wat vragen we?

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een salesrol waarin je een dienst hebt verkocht;
 • Pré; je bent werkzaam geweest of hebt aantoonbare affiniteit met de arbeidsbemiddeling of de uitzendbranche;
 • Je hebt minimaal HBO werk en denkniveau;
 • Je bent zelfverzekerd, communicatief vaardig en hebt een grote gun factor;
 • Je bent een gedegen sparringpartner voor het management van zowel SUSA als van onze klanten en prospects;
 • Je bent in staat om met verschillende stakeholders op verschillende niveaus te schakelen.


Wat staat daar tegenover?

 • Wij weten mensen op waarde te schatten, je krijgt absoluut wat je verdient! Een goed basissalaris, een interessante organisatiebonusregeling, een salesbonus en veel flexibiliteit om je arbeidsvoorwaarden in te vullen zoals jij dat wilt. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om 26 vakantiedagen uit te breiden naar 39 vakantiedagen per jaar;
 • Uiteraard word je ook voorzien van de beste spullen waaronder een laptop, telefoon en natuurlijk een auto;
 • De ruimte om te laten zien wat je kunt en wie je bent. Wij ondersteunen jou met relevante trainingen om je talent te ontwikkelen. Wij investeren graag in jou, want bij SUSA zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen de organisate;
 • Gratis deelname aan ons CONTINUFIT-programma bestaande uit yogalessen, bootcamp- en hardlooptrainingen en schouder-/nekmassages voor de nodige ontspanning;
 • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: een ambitieus team met een sterke drive, een product waar je trots op kunt zijn, veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om op jouw manier je resultaten te behalen.


Samen verder?

Wacht niet langer en solliciteer direct! Overtuig ons via brief en cv of videopitch ervan dat jij het talent bent dat wij zoeken!

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Joy Dekker, Corporate Recruiter via sollicitanten@susa.nl of bel 06-28305879.