Salesmanager (fulltime) Nederland

Verkoop jij graag een echt goed product? Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we altijd op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Salesmanager!

Verkoop jij graag een echt goed product?

Met het unieke Poolconcept® en een innovatieve werkwijze neemt SUSA een bijzondere plaats in op de flexibele arbeidsmarkt. Aan jou de taak om dit op een perfecte manier onder de aandacht te brengen bij grote en gerenommeerde bedrijven. Vanwege de enorme groei zijn we altijd op zoek naar versterking van ons Salesteam!

Wat doe je?

Bij SUSA ben je niet alleen maar een verkoper. Je bent ook de consultant die met kennis van zaken bedrijven adviseert over de wijze waarop zij het best van onze dienstverlening kunnen profiteren. Je richt je op de top 250 bedrijven van Nederland. Je bent veel onderweg, plant afspraken, bezoekt netwerkbijeenkomsten, voert gesprekken met prospects, maakt offertes en doet mee aan tendertrajecten. Naast dat je veel extern aan het werk bent, werk je ook nauw samen met de Sales- en Accountmanagers uit jouw team en is het belangrijk dat je regelmatig schakelt met alle andere interne afdelingen.

- Sanne Brouwer , Senior Account- & Salesmanager:


“Samen met een team van slimme, buitengewoon gedreven SUSA’ers bouwen aan hetzelfde doel: de grootste en aller-allerbeste worden in het studentensegment van flexibele arbeid!”Wat vragen we?

 • Je bent een geweldige netwerker en stapt makkelijk en graag op mensen af;
 • Je weet verbinding te maken met en tussen mensen en kunt goed behoeftes peilen;
 • Je bent bovengemiddeld intelligent (minimaal HBO), ook op sociaal vlak;
 • Klantgerichtheid is jouw tweede natuur;
 • Jouw analytische vermogen is sterk en je weet wanneer je met wie moet schakelen;
 • Je bent overtuigend en verkoopt alleen de oplossing waar je echt achter staat;
 • Je hebt affiniteit met arbeidsbemiddeling en de branches waarin we werkzaam zijn;
 • Wij zoeken talenten met 2 tot 5 jaar werkervaring en veel drive!


Wat staat daar tegenover?

 • Wij weten mensen op waarde te schatten, je krijgt absoluut wat je verdient! Een goed basissalaris, een interessante organisatiebonusregeling, een extra salesbonus en veel flexibiliteit om je arbeidsvoorwaarden in te vullen zoals jij dat wilt. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om 26 vakantiedagen uit te breiden naar 39 vakantiedagen per jaar; Overtuig ons van jouw waarde;
 • Uiteraard word je ook voorzien van de beste spullen waaronder een laptop, telefoon en natuurlijk een auto;
 • Gratis deelname aan ons CONTINUFIT-programma bestaande uit yogalessen, bootcamp- en hardlooptrainingen en schouder-/nekmassages voor de nodige ontspanning;
 • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: een ambitieus team met een sterke drive, een product waar je trots op kunt zijn, veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om op jouw manier je resultaten te behalen.


Samen verder?

Wacht niet langer en solliciteer direct! Overtuig ons via brief en cv ervan dat jij het talent bent dat wij zoeken! Natuurlijk mag je ons ook overtuigen met een videopitch. Stuur deze dan met je sollicitatie mee via een download link.

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Nicky Blom, Account & Sales Director, via sollicitanten@susa.nl of bel 06-11395019.