Recruitment Consultant Utrecht

Ben jij organisatorisch sterk en weet je je naar klanten goed te profileren? En vind je het gaaf om de spil te zijn in ons recruitment proces? Solliciteer dan naar de vacature van Recruitment Consultant.

Een blije student is een blije klant!

Met het unieke Poolconcept® en een innovatieve werkwijze neemt SUSA een bijzondere plaats in op de flexibele arbeidsmarkt. Binnen SUSA is de afdeling Recruitment verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces. Vanwege de enorme groei zijn we op zoek naar versterking voor deze afdeling.

Wat doe je?

Jij bent verantwoordelijk voor het opzetten van het gehele wervingsproces van jouw klanten. Op het moment dat er vanuit het commerciële team of vanuit de klant zelf een nieuwe werving komt, zorg jij ervoor dat de werving van A tot Z geregeld wordt. Jij geeft advies over het wervingsproces en trainingen. Jij maakt samen met de klant het ideale kandidatenprofiel en zorgt vervolgens voor een goede briefing naar de Recruiters. De Recruiters hebben het contact met de kandidaten en verzorgen de intakes en sollicitatiegesprekken. Je bent dus de spil tussen het recruitmentteam en de opdrachtgevers van SUSA.

Op het moment dat de student voldoet aan de eisen van de opdrachtgever, stel jij de kandidaat voor aan de opdrachtgever en zorg jij dat deze goed voorbereid op gesprek gaat. Je bent zelf ook aanwezig bij de kick-off, als aanspreekpunt voor de klant en de studenten. Daarnaast ben jij het aanspreekpunt voor je opdrachtgever met betrekking tot nieuwe kandidaten.

Wat vragen we?

  • Je hebt een HBO- of WO-diploma op zak en houdt van werken met een jonge doelgroep;
  • Je maakt makkelijk contact en bent in staat om snel te schakelen tussen de verschillende betrokkenen binnen het wervingsproces;
  • Je behoudt het overzicht en bent in staat om een proces goed te overzien en te coördineren;
  • Het delen van creatieve en originele ideeën en het benutten van commerciële kansen is voor jou vanzelfsprekend.


Wat staat daar tegenover?

  • Wij weten mensen op waarde te schatten, je krijgt absoluut wat je verdient! Een goed salaris, een interessante bonusregeling en veel flexibiliteit om je arbeidsvoorwaarden in te vullen zoals jij dat wilt. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om 26 vakantiedagen uit te breiden naar 39 vakantiedagen per jaar;
  • De ruimte om te laten zien wat je kunt en wie je bent en vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden in de organisatie;
  • Gratis deelname aan ons CONTINUFIT-programma bestaande uit yogalessen, bootcamp- en hardlooptrainingen en schouder-/nekmassages voor de nodige ontspanning;
  • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: een ambitieus team met een sterke drive, een product waar je trots op kunt zijn, veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om op jouw manier je resultaten te behalen.


Samen verder?

Wacht niet langer en solliciteer direct! Stuur je CV naar Joy Dekker, Corporate Recruiter, via sollicitanten@susa.nl of bel 06-28305879 voor meer informatie voor deze vacature.