Merkenbouwer (Directeur Marketing) Utrecht

Denk jij out-of-the-box en zorg jij voor een consistente merkbeleving? Solliciteer dan nu naar de functie van Merkenbouwer (Directeur Marketing).

Wie zijn wij?

Met het unieke Poolconcept® en een innovatieve werkwijze is SUSA de arbeidsmarktspecialist voor HBO- en WO-studenten. Jij helpt als Directeur Marketing om deze leidende rol verder uit te bouwen in meer product-marktcombinaties en nieuwe sectoren.

Wat doe je?

Jij gaat met het merk SUSA aan de slag en zorgt ervoor dat studenten (B2S) én bedrijven (B2B) SUSA leren kennen, weten waar wij voor staan en wat we voor ze kunnen betekenen. Je krijgt de ruimte en pakt die ook om dit op creatieve manieren te doen. Veel gebeurt online en innovaties volgen zich in rap tempo op. Dit vraagt om nieuwe ideeën en een digitale en interdisciplinaire aanpak. Je denkt out-of-the-box en realiseert nieuwe manieren om studenten en bedrijven te benaderen en implementeert slimme klantoplossingen.

Je brengt een consistente merkbeleving aan in de processen en stuurt op Service Excellence. Marketing automation kent voor jou geen geheimen en je gebruikt de modernste technieken om (recruitment) marketing zeer effectief te maken.

Je geeft met visie en inspiratie leiding aan de afdeling Marketing & Communicatie, op dit moment bestaande uit een Marketing & Communicatie Manager, drie fulltime Marketeers en vier studentassistenten. Binnen de afdeling zijn diverse disciplines belegd, waaronder B2S marketing, recruitment marketing, B2B marketing, web en social media, sponsoring, events, PR en interne en corporate communicatie.

Je bent het aanspreekpunt voor de pers en draagt inhoudelijk bij als het gaat om het vertegenwoordigen van SUSA bij de media en in de business waarin we ons begeven.

Daarnaast ben je eindverantwoordelijk voor het ontwikkelen, realiseren en evalueren van het strategisch en tactisch marketing- en communicatiebeleid. Je zorgt ervoor dat dit op korte en lange termijn aansluit bij de externe en interne ontwikkelingen.

Wat vragen we?

 • Je bent een Marketing professional met vijf tot tien jaar relevante ervaring en je bent echt toe aan ruimte om jouw ervaring en ideeën te gaan gebruiken!;
 • Je hebt aantoonbare expertise op het gebied van Online Marketing;
 • “living the brand” is helemaal op jou van toepassing;
 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en hebt oog voor detail;
 • Je bent een regelaar; je krijgt de zaken gedaan en boekt successen;
 • Je bent een open persoon, gericht op samenwerking;
 • Je schakelt makkelijk tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau;
 • Je hebt een HBO- of WO-diploma op zak en bent daarna doorgegaan met jezelf ontwikkelen.


Wat staat daar tegenover?

 • Wij weten mensen op waarde te schatten, je krijgt absoluut wat je verdient! Een goed salaris, een leaseauto, een aantrekkelijke bonusregeling en veel flexibiliteit om je arbeidsvoorwaarden in te vullen zoals jij dat wilt. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om 26 vakantiedagen uit te breiden naar 39 vakantiedagen per jaar;
 • De ruimte om te laten zien wat je kunt en wie je bent. Wij ondersteunen jou met relevante trainingen om je talent te ontwikkelen. Wij investeren graag in jou;
 • Gratis deelname aan ons CONTINUFIT-programma bestaande uit yogalessen, bootcamp- en hardlooptrainingen en schouder-/nekmassages voor de nodige ontspanning;
 • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: je wordt onderdeel van een ambitieus en jong team gevestigd in Utrecht met een sterke drive, een prettige werksfeer en veel eigen verantwoordelijkheid.


Samen verder?

Wacht niet langer en solliciteer direct! Overtuig ons via brief en cv ervan dat jij het talent bent dat wij zoeken! Natuurlijk mag je ons ook overtuigen met een videopitch. Stuur deze dan met je sollicitatie mee via een download link.

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Joy Dekker, Corporate Recruiter, via sollicitanten@susa.nl of bel 06-28305879.