Content Marketeer Utrecht

Ben jij goed in ideeën omzetten in tekst of beeld en weet jij content ‘spot on’ in de juiste kanalen te verspreiden? Reageer dan nu op de vacature Content Marketeer bij SUSA!

Adem jij ‘content’ in allerlei vormen en help jij SUSA nog bekender te maken bij de doelgroep?

Met de focus op de doelgroep studenten en het unieke Poolconcept® neemt SUSA een bijzondere plaats in op de flexibele arbeidsmarkt. Wij zijn op zoek naar een Content Marketeer die klaar is voor de volgende stap in zijn of haar carrière.

Wat doe je?

Als Content Marketeer bij SUSA ben je de spin in het web binnen de marketing afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het creëren, verspreiden en vindbaar maken van de content in alle vormen. Jij voert de eindredactie uit over shortcopy, mailings en social media posts die gemaakt worden, maar stuurt tevens externe leveranciers aan voor de creatie van overige content (tekst, beeld, video).

Vanuit de content kalender die je samen met de andere marketeers invult, zorg jij voor een consistente merkbeleving voor de doelgroep. Je hebt ervaring met de productie van drukwerk en het bewaken van de huisstijl. In deze rol ben je tevens verantwoordelijk voor de aansturing van externe samenwerkingspartijen, zoals de Batavierenrace en Studentensport Nederland.

Samen met de Digital Marketeer, Online Marketeer en de Marketing Communicatie Manager vorm je het marketingteam. In deze brede functie is er veel ruimte voor initiatief en krijg je veel vrijheid om je eigen mogelijkheden te creëren binnen de organisatie.

Wat vragen we?

  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring in (content)marketing;
  • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent een doener en in staat zelfstandig opdrachten op te pakken;
  • Je hebt oog voor detail;
  • Je weet precies onze doelgroepen aan te spreken met de juiste tekstuele en visuele communicatie;
  • Pré: je hebt ervaring met Google Analytics en SEO.


Wat staat daar tegenover?

  • Wij weten mensen op waarde te schatten, je krijgt absoluut wat je verdient! Een goed basissalaris, een interessante organisatiebonusregeling en flexibiliteit om je arbeidsvoorwaarden in te vullen zoals jij dat wilt. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om 26 vakantiedagen uit te breiden naar 39 vakantiedagen per jaar;
  • De ruimte om te laten zien wat je kunt en wie je bent. Wij ondersteunen jou met relevante trainingen om je talent te ontwikkelen. Wij investeren graag in jou, want bij SUSA zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen de organisate;
  • Gratis deelname aan ons CONTINUFIT-programma bestaande uit yogalessen, bootcamp- en hardlooptrainingen en schouder-/nekmassages voor de nodige ontspanning;
  • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: een ambitieus team met een sterke drive, een product waar je trots op kunt zijn, veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om op jouw manier je resultaten te behalen.


Samen verder?

Wacht niet langer en solliciteer direct! Overtuig ons via brief en cv of videopitch ervan dat jij het talent bent dat wij zoeken!

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Joy Dekker, Corporate Recruiter via sollicitanten@susa.nl of bel 06-28305879.