Consultant studententeams Utrecht

Zoek jij een functie waarin je zowel contact met klanten hebt als met studenten? Dan is dit je kans! Vanwege de enorme groei van SUSA zijn we op zoek naar versterking. Solliciteer naar de vacature van Consultant studententeams.

Wie zijn wij?

Met het unieke Poolconcept® en een innovatieve werkwijze is SUSA hét studenten uitzendbureau voor HBO- en WO-studenten. Als Consultant Studententeams zorg jij dat studenten werk en studie kunnen combineren met een actief studentenleven. Klinkt goed, toch?

Wat doe je?

Je bent verantwoordelijk voor de wekelijkse inzet en het functioneren van de studententeams bij onze opdrachtgevers. Je onderhoudt het contact met de studenten en bent op de hoogte van hun prestaties. Door jouw betrokkenheid met de studenten weet je ze te motiveren en te sturen. Je stemt de wensen van de opdrachtgever en studenten op elkaar af. Daarnaast adviseer jij de opdrachtgever hoe deze het beste ons poolconcept kan inzetten. Daarom werk je niet alleen op kantoor bij SUSA, maar ook regelmatig op locatie bij de opdrachtgever. Hierdoor zorg je voor een enthousiast studententeam en een tevreden opdrachtgever. Jij bent hét gezicht vanuit SUSA, ook bij teambijeenkomsten en feestjes.

Wat vragen we?

 • Je bent klantgericht, communicatief vaardig en hebt oog voor detail;
 • Je bent een geboren regelaar; je snapt wat er allemaal komt kijken bij het maken van een planning;
 • Ervaring in relatiebeheer en klantcontact is een pré;
 • Je bent in staat de behoeftes van studenten en opdrachtgevers te herkennen en hierin te adviseren;
 • Je weet verbinding te maken met en tussen mensen;
 • Je bent enthousiast en weet dat op anderen over te brengen;
 • Je hebt een HBO- of WO-diploma op zak en bent in bezit van een rijbewijs.


Wat staat daar tegenover?

 • Wij weten mensen op waarde te schatten, je krijgt absoluut wat je verdient! Een goed salaris, een aantrekkelijke bonusregeling en veel flexibiliteit om je arbeidsvoorwaarden in te vullen zoals jij dat wilt. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om 26 vakantiedagen uit te breiden naar 39 vakantiedagen per jaar;
 • De ruimte om te laten zien wat je kunt en wie je bent. Wij ondersteunen jou met relevante trainingen om je talent te ontwikkelen. Wij investeren graag in jou, want bij SUSA zijn er volop doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie;
 • Gratis deelname aan ons CONTINUFIT-programma bestaande uit yogalessen, bootcamp- en hardlooptrainingen en schouder-/nekmassages voor de nodige ontspanning;
 • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: je wordt onderdeel van een ambitieus en jong team gevestigd in Utrecht met een sterke drive, een prettige werksfeer en veel eigen verantwoordelijkheid.


Samen verder?

Wacht niet langer en solliciteer direct! Overtuig ons via brief en cv ervan dat jij het talent bent dat wij zoeken! Natuurlijk mag je ons ook overtuigen met een videopitch. Stuur deze dan met je sollicitatie mee via een download link.

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Joy Dekker, Corporate Recruiter, via sollicitanten@susa.nl of bel 06-28305879.