Administratief medewerker studententeams Utrecht

Ben jij een kei in overzicht houden, prioriteiten stellen en werk je nauwkeurig? En wil jij jezelf ontwikkelen in een organisatie met interessante doorgroeimogelijkheden? Solliciteer dan naar deze toffe functie als Administratief medewerker voor studententeams en verzorg het volledige proces van contract- en salarisadministratie voor de vele uitzendkrachten van SUSA.

Zie jij door de bomen wél het bos?

Met het unieke Poolconcept® en een innovatieve werkwijze is SUSA hét studenten uitzendbureau voor HBO- en WO-studenten. Vanwege de enorme groei zijn we op zoek naar een Administratief medewerker voor studententeams. Ben jij de constante factor die ons flexibele team komt versterken?

Wat doe je?

Als Administratief medewerker voor studententeams bij SUSA ben jij verantwoordelijk voor een efficiënt administratief proces en het bewaken van planningen en deadlines. Je verwerkt gewerkte uren, onkostenvergoedingen en ziekteverzuim en zorgt voor een tijdige en correcte uitbetaling van lonen aan onze uitzendkrachten. Daarnaast verstuur, controleer en verwerk je de contracten en beantwoord je vragen van uitzendkrachten en opdrachtgevers.

Maar, dat is niet alles! De afdeling waar je werkt is bij veel interne processen betrokken, zoals het onboarden van nieuwe klanten en studenten. Vanwege de ondersteuning die we andere afdelingen bieden op dat gebied hebben we een nauwe samenwerking met onze collega’s bij Accountmanagement, Operations en Recruitment. Als Administratief medewerker voor studententeams heb je veel eigen verantwoordelijkheden. Zo maak je met enige regelmaat rapportages voor klanten, onderhoud je contact met het UWV, behandel je CAO vraagstukken en verwerk je de loonsverhogingen voor uitzendkrachten.

Jij bent ook het aanspreekpunt voor de studenten die ons gezellige administratie-team wekelijks flexibel ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Goed voor hun ontwikkeling en jouw leidinggevende skills!

Wat vragen we?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en een perfecte kennis van de Nederlandse taal;
  • Natuurlijk werk je als administratief wonder nauwkeurig en voel je je verantwoordelijk voor jouw eigen werk;
  • Jij weet altijd de juiste tone-of-voice te treffen, zowel in contact met de klant als met de uitzendkracht;
  • Je past je gemakkelijk aan veranderende situaties aan en bent in staat de juiste balans te vinden tussen verschillende belangen.


Wat staat daar tegenover?

  • Wij weten mensen op waarde te schatten, je krijgt absoluut wat je verdient! Een goed salaris, een aantrekkelijke bonusregeling en veel flexibiliteit om je arbeidsvoorwaarden in te vullen zoals jij dat wilt. Zo heb je onder andere de mogelijkheid om 26 vakantiedagen uit te breiden naar 39 vakantiedagen per jaar;
  • De ruimte om te laten zien wat je kunt en wie je bent en vele ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden;
  • Gratis deelname aan ons CONTINUFIT-programma bestaande uit yogalessen, bootcamp- en hardlooptrainingen en schouder-/nekmassages voor de nodige ontspanning;
  • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: een ambitieus team met een sterke drive, een product waar je trots op kunt zijn, veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om op jouw manier je resultaten te behalen.


Samen verder?

Wacht niet langer en solliciteer direct! Overtuig ons via brief en cv ervan dat jij het talent bent dat wij zoeken! Natuurlijk mag je ons ook overtuigen met een videopitch. Stuur deze dan met je sollicitatie mee via een download link.

Vragen of meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Joy Dekker, Corporate Recruiter, via sollicitanten@susa.nl of bel 06-28305879.