Sollicitatieprocedure

Mensen vormen de belangrijkste factor binnen onze organisatie. We hechten daarom veel waarde aan een uitgebreide en zorgvuldige selectie. De sollicitatieprocedure bij SUSA ziet er als volgt uit:


solliciteren

Stap 1: Solliciteren

Solliciteer via onze site direct op openstaande vacatures. Vul het sollicitatieformulier in en upload je cv en sollicitatiebrief.

beoordeling

Stap 2: Beoordeling

Na ontvangst van jouw sollicitatie beoordelen we je gegevens op potentiële geschiktheid aan de hand van het profiel van de functie. Ook je motivatiebrief speelt voor ons een belangrijke rol! Je ontvangt vervolgens zo snel mogelijk bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek.

sollicitatiegesprek-

Stap 3: Gesprekken

  • In een eerste, oriënterend gesprek bespreken we jouw motivatie en cv en bekijken we of er een match is tussen jou en SUSA;
  • In een tweede ronde gaan we dieper in op jouw persoonlijke vaardigheden, kennis van de branche en stijl van werken;
  • Tot slot vindt er voor een aantal functies een derde ronde plaats waarin we een mini-assessment afnemen. Aan de hand van bijvoorbeeld een rollenspel wordt er verder ingegaan op jouw gesprekstechniek en commerciële vaardigheden.

welkom

Stap 4: Welkom!

Op basis van de gesprekken kunnen wij vaststellen of jouw kwaliteiten en motivatie aansluiten bij het functieprofiel. Wanneer dat het geval is, krijg je een aanbod en begint jouw carrière bij SUSA!