Carrière bij SUSA

Plezier hebben in je werk, bijdragen aan een groeiend en innovatief bedrijf en samen successen vieren. Werk aan je carrière bij SUSA!


werken-met-studenten-en-bedrijven

Werken met studenten én bedrijven

Bij SUSA wordt enerzijds gewerkt met studenten die op zoek zijn naar een bijbaan. Anderzijds met bedrijven die op zoek zijn naar flexibel personeel. Deze doelgroepen vragen om een andere aanpak, wat het werken bij SUSA erg dynamisch en afwisselend maakt.

centrale-organisatie

Eén centrale organisatie

Als eerste in de markt heeft SUSA in 2008 het netwerk van kantoren in Nederlandse studentensteden vervangen door een online model. SUSA is een landelijk opererende organisatie die volledig internet based werkt vanuit een centrale locatie in Utrecht.

SUSA heeft het uitzendproces opgesplitst in diverse afdelingen. Hierdoor is SUSA in staat om zeer efficiënt en effectief te werken. Bovendien betekent deze manier van werken dat onze mensen doen waar ze goed in zijn, waardoor er ruimte ontstaat voor innovatie en ontwikkeling van zowel de organisatie als de mensen die er werken.

Je kunt bij de SUSA aan de slag in een van de volgende teams: Recruitment, Operations (Poolmanagement), Administratie, Financiën, ICT, HRM, Marketing & Communicatie, Sales of Accountmanagement.

persoonlijke-ontwikkeling

Persoonlijke ontwikkeling

SUSA is ervan overtuigd dat het benutten van de talenten van onze medewerkers ten goede komt aan de kwaliteit van onze dienstverlening. Medewerkers krijgen bij SUSA daarom alle ruimte om hun talenten optimaal te ontplooien. SUSA vindt het belangrijk dat medewerkers zich continu blijven ontwikkelen.

Wanneer blijkt dat jij over de vaardigheden beschikt om meer verantwoordelijkheden op je te nemen, zal SUSA deze kans zeker niet voorbij laten gaan. SUSA biedt verschillende mogelijkheden om door te groeien binnen de organisatie.

kernwaarden-susa

Cultuur

De mensen bij SUSA omschrijven SUSA als een dynamische, snelgroeiende organisatie waarbij de communicatielijnen kort zijn. Initiatieven en ideeën worden gewaardeerd. De deuren van je collega’s staan altijd open en je voelt je betrokken. Waar hard wordt gewerkt, wordt natuurlijk ook ruimte gemaakt voor ontspanning en gezelligheid. Zo worden er regelmatig borrels georganiseerd waar je samen met je collega’s kunt proosten op grote en kleine successen.

De belangrijkste kernwaarden van SUSA zijn; verantwoordelijkheid, verbondenheid en duurzaamheid. Deze hebben zowel betrekking op onze relatie met de bedrijven en studenten als op onze cultuur en het type mens dat daarin past.

goede-arbeidsvoorwaarden

Goede arbeidsvoorwaarden

Wij weten mensen op waarde te schatten. Je krijgt absoluut wat je verdient!
  • Meer dan marktconform salaris;
  • Voldoende, interessante doorgroeimogelijkheden;
  • 26 vakantiedagen;
  • Een interessante bonusregeling;
  • Een persoonlijk keuzebudget: je kiest jouw eigen arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld extra vakantiedagen;
  • Gezamenlijk lunchen, personeelsuitjes en –borrels;
  • Een kantoor gelegen op één van de mooiste plekjes in hartje Utrecht: de Maliebaan;
  • En… onze meest unieke arbeidsvoorwaarde is SUSA zelf: een ambitieus team met een sterke drive, een product waar je trots op kunt zijn, veel verantwoordelijkheid en de vrijheid om op jouw manier je resultaten te behalen.

Ben jij iemand die gaat voor kwaliteit, lange termijn relaties en die ervan houdt om met elkaar te werken aan een continue verbetering van onze dienstverlening? Dan is SUSA helemaal jouw bedrijf!

Alle vacatures