Werken bij Ajax

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in een bijbaan bij Ajax! Als echte Ajax-fan wil je niets liever dan zo dicht mogelijk bij de spelers komen. Goed nieuws, dat kan bij Ajax Fancare! Als Serviceteam Medewerker zorg je dat alle Ajacieden kunnen genieten van een fantastisch schouwspel van Ajax. Benieuwd hoe het is om te werken bij Ajax Fancare? Je leest het hier!

De organisatie

AFC Ajax is de meest succesvolle voetbalclub van Nederland en heeft de ambitie om in Europa tot de top van het professionele voetbal te behoren! Daarnaast wil Ajax talent inspireren, opleiden en ontwikkelen om de legends van de toekomst te worden. Werken bij Ajax betekent werken in een energieke omgeving die altijd vol in de schijnwerpers staat.

Elke week wordt er naar de wedstrijd toegeleefd. En, als grootste club van Nederland gaan we altijd voor het beste. Zo ook bij de afdeling Fancare. Op de afdeling Fancare beantwoorden de Serviceteam Medewerkers dagelijks alle vragen en verzoeken van de Ajax-fans, ook tijdens de thuisduels. Het verlenen van de beste service (online én face-to-face) staat bij Fancare centraal. 

 

Het sollicitatieproces

Kies jouw ideale functie bij Ajax hieronder en solliciteer via onze website.

Na je online sollicitatie bellen we je binnen 5 werkdagen voor een telefonische screening. Hierbij kijk je samen met een van onze Recruiters of jouw wensen overeenkomen met de eisen van de functie. Dit gaat bijvoorbeeld om het aantal uren dat je kunt werken en hoe lang je beschikbaar bent.

Als jouw wensen aansluiten bij de eisen van de functie, plannen we een sollicitatiegesprek in. Tijdens dit gesprek willen we je beter leren kennen en achterhalen wat jouw motivatie is voor de functie. Dit gesprek zal online plaatsvinden met een van de Recruiters van SUSA.

Als het gesprek met SUSA goed gaat, heb je als laatste stap een kick-off gesprek voordat je aan de slag gaat bij Ajax. Hopelijk kunnen we daarna de champagne ontkurken, omdat jij je nieuwe toffe bijbaan hebt gevonden!