Recruiter bij SUSA

Plaats
Utrecht
Aantal uur
16 - 40 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,00 per uur

Ben jij de matchmaker van jouw vriendengroep en wil jij deze skills ook professioneel inzetten? Ga dan aan de slag als Recruiter bij SUSA en koppel onze studenten aan hun ideale bijbaan! Met jouw luisterend oor en goede communicatie skills heb jij binnen no-time de beste match gevonden voor de student en werkgever. Ben jij de geschikte koppelaar? Solliciteer dan direct!

In het kort

 • Voor de échte matchmakers onder ons;
 • Flexibele werktijden: minimaal 16 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 09:00 en 17:30 uur;
 • Een bijbaan in een leuk team, met doorgroeimogelijkheden;
 • Werklocatie in hartje Utrecht op de Maliebaan.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Recruiter ben jij onderdeel van de afdeling Recruitment. In een gezellig team met ruim 20 collega’s zijn jullie het eerste aanspreekpunt voor studenten tijdens hun sollicitatieproces voor bijbanen bij verschillende vette opdrachtgevers in heel Nederland. Denk aan ABN Amro, Basic Fit, Sunweb, Ajax, GGD en nog veel meer mooie namen.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Eenmaal aangekomen bij SUSA pak je de lift naar de derde, of storm je de trappen omhoog zodat je de nodige fitness alweer achter de rug hebt. Na een lekker kopje koffie start je met het team met de dagstart. Er wordt informatie gedeeld over de verschillende wervingen die open staan, over onze opdrachtgevers en de prioriteiten van de dag. Dan ga je aan de bak. Je belt de binnengekomen reacties op en voert een telefonische screening: aan de hand van een aantal kritische vragen stel je vast of de student een goede match is met de vacature. Hierbij zet je jouw communicatieve skills in, vraag je goed door en laat je zien dat je kunt luisteren. Is de student geschikt en zelf ook enthousiast? It’s a match! Je plant samen een sollicitatiegesprek in, die jij nadat je ingewerkt bent, ook zelf voert. Naast de screenings- en sollicitatiegesprekken beantwoord je ook vragen van studenten over de vacatures of het sollicitatieproces. Dit doe je via de mail, telefoon óf WhatsApp.

Je werkdagen zijn gevarieerd en je werkt met én voor de doelgroep die je uit eigen ervaring het allerbeste kent; studenten. Zo haal je er niet alleen wat uit voor de student, maar ook jijzelf haalt hier nieuwe energie uit. Laat het koppelen maar beginnen!

Dat ik zelf student ben maakt dat ik heel goed kan levelen met alle studenten die ik spreek!

Danielle

Recruiter bij SUSA

Wie ben jij?

 • Je hebt HBO of WO werk- en denkniveau;
 • Je bent student en nog minimaal één jaar studerende of hebt een tussenjaar;
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in spraak en schrift;
 • Je bent klantvriendelijk, maar ook commercieel;
 • Je bent zeker te porren voor vrijmibo met je collega’s.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je minimaal 16 uur per week beschikbaar om te werken voor de komende 12 maanden. Je kunt iedere week flexibel je uren inplannen van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:30 uur.

Over SUSA

Bij SUSA werken we al bijna 75 jaar met studenten. En dat merk je. Wij snappen dat je naast student zijn nog veel meer te doen hebt. Daarom zorgen we voor een flexibele bijbaan die je perfect kan combineren met je studierooster en alle andere activiteiten die je nog wilt doen. Je geeft wekelijks beschikbaarheid op, krijgt lekker betaald en werkt ook nog eens in een leuk team met medestudenten. Klinkt goed toch? En dat zonder te vertellen dat we ook gratis sportlessen, maandelijkse massages, gezellige borrels en een paar keer per jaar een SUSA-feest organiseren.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature