PlanMen Workforce Management Congres


Het PlanMen Workforce Management Congres is hét congres voor planners die alles te weten willen komen over de laatste ontwikkelingen op WFM vakgebied.

 

PlanMen organiseert jaarlijks het WFM congres. SUSA is hierbij als kennispartner en flexibiliseringsspecialist betrokken. Het congres richt zich op de wereld van planners in uiteenlopende sectoren, zoals de zorg, retail, customerservice en luchtvaart.

Diverse sprekers delen hun kennis en ervaring over planning, capaciteitsplanning, personeelsplanning, flexibilisering, forecasting, scenarioplanning, (zelf)roosteren, dagsturing, zelfsturing, flexpoolmanagement, roostervoorwaarden, planningssoftware en procesoptimalisatie. Alles te weten komen over de laatste ontwikkelingen op het WFM vakgebied en ook op zoek naar innovatieve manieren om meer flexibiliteit in te bouwen?

Bezoek dan het PlanMen WFM congres. Kijk op de website van PlanMen voor meer informatie en aanmelden.

Over PlanMen – Workforce Management

PlanMen is specialist op het gebied van personeelsplanning en Workforce Managment (WFM). Het bedrijf, gevestigd in de Nyenrode Business Universiteit, helpt bedrijven bij het efficiënt en effectief inzetten van medewerkers en verzorgt tevens de post-hbo opleiding WFM.