Historicidagen 2017 Universiteit Utrecht

SUSA is partner van de Historicidagen 2017, een initiatief van het Koninklijk Nederlands Historisch Gezelschap en Universiteit Utrecht.
De Historicidagen zijn een driejaarlijks terugkerende ontmoeting met het doel de diversiteit en dynamiek van de (kunst)historische praktijk te tonen, inspiratie te bieden en samenwerking te bevorderen. De Historicidagen zijn een initiatief van de beroepsorganisatie van Nederlandse historici KNHG in samenwerking met de Universiteit Utrecht en worden gedragen door een breed netwerk van (kunst)historische organisaties.

SUSA is door haar geschiedenis met de Universiteit Utrecht en de studentenwereld in Utrecht nauw verbonden. Als partner van de Historicidagen steunt SUSA dit initiatief om kennis uit te wisselen, inspiratie te bieden en de samenwerking tussen degenen die met geschiedenis bezig zijn te bevorderen.

De Historicidagen 2017 worden van 24 tot en met 26 augustus gehouden in en rondom het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht, Domplein 29, Utrecht.

Meer informatie is te vinden op: www.uu.nl/agenda/historicidagen-2017