Inschrijving KSF HR-congres geopend!

27 februari 2019 - Autonomie maakt medewerkers beter en gelukkiger. Is zelforganisatie het antwoord of zouden leidinggevenden anders moeten gaan leidinggeven? Hoe dan? Op donderdag 9 mei organiseert de KSF expertgroep HR voor de vijfde keer het HR-congres. De inschrijving is geopend!

Meer autonomie aub - zelforganisatie of anders leidinggeven...?
Veel (klantcontact)organisaties kampen met dezelfde vraagstukken. Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers optimaal hun werk kunnen doen en graag bij je (blijven) werken? En wat is daarin de rol van het management en HRM? Hoe word je een aantrekkelijke werkgever voor millennials en generatie Z? Medewerkers willen steeds meer autonomie in hun werk en anders worden aangestuurd.
 
Op 9 mei krijg je antwoorden, concrete handvatten en worden prikkelende visies en spraakmakende praktijkcases gedeeld!

Sprekers
Keynotespreker Wouter Hart vertelt over het leren sturen vanuit de bedoeling, het vergroten van eigenaarschap en ruimte creëren zonder direct alles los te laten. Ook vertellen twee sprekers over zelforganisatie: Jeroen van der Loo van VGZ neemt je mee waarom de zorgverzekeraar met zelforganisatie start en hoe dit wordt aangepakt. André Brand van Cordaan Thuiszorg vertelt over zijn visie op leiderschap en waarom de zorgorganisatie juist met zelforganisatie is gestopt.

Datum 9 mei 2019
Tijd 13:00 tot 17:00 uur, na afloop een netwerkborrel
Locatie VGZ Campus, Nieuwe Stationsstraat 12 in Arnhem

Doelgroep
Dit HR-congres is vooral interessant als je werkzaam bent in een functie als CEO, HR-directeur, HR-manager of contactcentermanager bij een klantcontactorganisatie.

Kosten
Voor leden van de Klantenservice Federatie is het congres gratis. Niet-leden betalen €125,- per persoon.

Inschrijven
Raak geïnspireerd en deel je ervaringen met vakgenoten. Verzeker je van een toegangsplaats en schrijf je in.

Schrijf je hier in
Alle nieuwsitems