Workshop: Winnend werven in de veranderde arbeidsmarkt

25 oktober 2017 - Op 28 november organiseert SUSA samen met de Klantenservice Federatie weer een expertsessie HR met als thema ‘winnend werven in de veranderde arbeidsmarkt’. Hoe kunnen kennis en data u daarbij helpen en hoe past u die echt toe? Krijg uw antwoorden tijdens deze interactieve sessie en meld u direct aan.


Workshop: Winnend werven in de veranderde arbeidsmarkt


Trends en ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt

Gastspreker tijdens de expertsessie HR op dinsdagmiddag 28 november is Geert-Jan Waasdorp, oprichter van o.a. Intelligence Group (het arbeidsmarktdata & tech bedrijf van de Nederlandse en Europese arbeidsmarkt) en de Academie voor Arbeidsmarktcommunicatie. Al bijna 20 jaar volgt hij alle internationale recruitment op de voet en geeft hij daar veel lezingen over. Prikkelend, optimistisch, interactief en altijd actueel en praktisch.

In het eerste gedeelte deelt Geert-Jan de belangrijkste trends & ontwikkelingen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Ook gaan we dieper in op de doelgroepen, de marktbewerking en werving van talent. Is er wel tekort aan talent of moeten we kijken naar onze manier van werven?

Winnend werven volgens het nieuwe Amerikaanse fenomeen

Vervolgens gaan we in gesprek over ‘winnend werven’ aan de hand van lean recruitment. Dit nieuwe Amerikaanse fenomeen is gericht op het reduceren van de wachttijd van de kandidaat. Hoe doe je dit? Tijdens dit interactieve gedeelte gaan we de wachttijd van kandidaten in het recruitmentproces in kaart brengen en reduceren en volgt er nog meer…


Datum en locatie

Datum: 28 november 2017
Tijd: 13:30 tot 16:30 uur, na afloop netwerkborrel
Locatie: Utrecht


Aanmelden

HR-verantwoordelijken die werkzaam zijn bij een klantcontactorganisatie zijn van harte welkom om deel te nemen aan deze interactieve sessie. Wilt u erbij zijn? Meld u zich via de Klantenservice Federatie aan door het aanmeldformulier in te vullen.

Expertsessies van de Klantenservice Federatie zijn toegankelijk voor leden van de KSF. Niet-leden zijn van harte welkom om kennis te maken en deel te nemen aan de sessie.

Meld u hier aan

 

Alle nieuwsitems