Vijfde tussenstand SUSA-cup

27 juni 2017 – 475 teams, brandende zon, veel gras en zweetdruppels. In het weekend van 17 en 18 juni vond het grootste grasvolleybaltoernooi van Europa plaats. Tijdens het NSK Grasvolleybal in Eindhoven zijn weer punten verdiend voor de SUSA-cup. Welke studentensportstad staat na dit weekend bovenaan?
Lees meer...

Hoe maak je van het contactcenter een kweekvijver van talent?

20 juni 2017 - Contactcenters herbergen jonge, talentvolle, vaak goed opgeleide mensen. In een alsmaar krapper wordende arbeidsmarkt vormen ze een potentieel concurrentievoordeel van formaat. Maar het contactcenter kan alleen een kweekvijver van talent zijn, als je zorgt voor een goede instroom. Hoe identificeer, selecteer en behoud je die toekomstbestendige talenten?
Lees meer...

Vierde tussenstand SUSA-cup

16 juni 2017 – Afgelopen weekend vond het NSK Baanatletiek plaats en werden er weer punten gescoord voor de SUSA-cup. Het NSK werd georganiseerd door D.A.V. Kronos en natuurlijk door Studentensport Nederland. Welke studentensportstad heeft tijdens dit warme weekend in Enschede de eerste plek in de tussenstand veroverd?
Lees meer...

Meer chatbots: minder krapte op de arbeidsmarkt voor contactcenters?

15 juni 2017 - 'Simpel klantcontact wordt robotwerk' kopte De Telegraaf eind 2016. Wie zoekt naar een leuke baan of opleiding, kan beter eerst zoeken naar het trefwoord 'robotisering'. De laatste jaren is de aandacht voor dit onderwerp in korte tijd enorm toegenomen. Wie Klantcontact.nl volgt, ziet bijna wekelijks berichten over toeleveranciers die nieuwe chatbottechnologie ontwikkelen of over contactcenters die er mee aan de slag gaan. Wat is de impact op de arbeidsmarkt voor contactcenters? Lees meer...