SUSA in de media - De Batavieren slaan toe!

23 april 2018 - Traditiegetrouw vond dit jaar voor de 46ste keer ’s werelds grootste estafetteloop plaats: de Batavierenrace. De race vond dit jaar plaats op vrijdag 20 en zaterdag 21 april. Na het startschot op de Grote Markt in Nijmegen liepen bijna 340 teams ’s nachts richting de herstarts in Ulft en Barchem. Vanaf hier gingen ze door naar het hoogtepunt van de race: de finish op de UTrack van de campus in Enschede. Lees meer...

Derde tussenstand SUSA-cup 2017-2018

16 april 2018 – Het derde sportevenement van de SUSA-cup vond zaterdag 14 en zondag 15 april 2018 plaats. Het was een heftige strijd op het NSK Podiumdans in het Radboud Sportcentrum te Nijmegen. Topsporters uit allerlei verschillende steden dansten zich een weg naar de top om in de race te blijven voor de titel ‘beste studentensportstad van Nederland’.
Lees meer...


Krapte op arbeidsmarkt vraagt om ultiem antwoord

20 maart 2018 - Contactcenters in Nederland staan voor een grote uitdaging. Terwijl vacatures lang openstaan, wordt het klantcontact almaar complexer. De behoefte aan hoogopgeleide medewerkers neemt verder toe en de arbeidsmarkt vertoont kenmerken van krapte. Afgestudeerde hoogopgeleide werknemers strikken? “Zet het uit je hoofd, dat gaat niet lukken.”
Lees meer...

Inschrijving HR-congres geopend!

15 maart 2018 - Op 5 juni 2018 organiseert SUSA samen met de Klantenservice Federatie het jaarlijkse HR-congres. Het thema van het congres is: hoe werf en behoud je klantcontactmedewerkers in deze tijd van schaarste? De inschrijving is geopend!
Lees meer...