Medewerker Planning ABN AMRO bij SUSA

Plaats
Utrecht
Aantal uur
16 - 40 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 12,32 per uur

Ben jij er klaar voor om te beginnen met een serieuze bijbaan waar je al je puzzel- en Excel skills kan toepassen? Dan is Medewerker Planning voor ABN Amro zeker wel iets voor jou. Of je nu in 1 minuut een Rubik’s Cube kan oplossen of een puzzel van 10.000 als makkie ziet, dit is een uitdagende bijbaan. Waar wacht je nog op? Solliciteer vandaag nog op deze functie bij ABN Amro!

In het kort

 • Voor zorgvuldige HBO- en WO-studenten die van een uitdagende puzzel houden;
 • Flexibele werktijden: 16 - 40 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 08:00 en 16:30 uur;
 • Een serieuze (bij)baan in professionele omgeving met veel verantwoordelijkheid!;
 • Voor studenten met waanzinnige Excel en puzzel skills.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Medewerker Planning in het ABN Amro team van SUSA, ga je aan slag in een gezellig en jong team met super afwisselend werk. SUSA zorgt dat alle (ongeveer 300!) studenten die via SUSA bij ABN AMRO werken, wekelijks een uitstekende planning krijgen. Door de goede samenwerking met de planning-collega’s van ABN Amro is dit voor jou een makkie. Ook ben je een aanspreekpunt voor deze studenten, wanneer zij vragen hebben over bijvoorbeeld vakantiedagen opnemen, zich ziek willen melden of een wijziging in de planning willen aanbrengen. Jouw dag is nooit hetzelfde!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Aangekomen op kantoor maak je een praatje met je collega’s en loop je naar de koffieautomaat voor een heerlijke cappu of een theetje. Na de dagstart, waar alle to-do’s voor die dag worden besproken, ga je aan het werk. Of het nou studenten zijn die telefonisch aan jou doorgeven wat hun wensen zijn of bijvoorbeeld dat ze ziek zijn en niet kunnen werken, jij verwerkt het allemaal. Ook benader jij extra studenten om de bezetting volledig te krijgen. Multitasken is voor jou geen probleem, want hiernaast beantwoord je ook de overige vragen van studenten per mail of telefonisch. Jij bent de schakel tussen de teamleiders van ABN Amro en WFM over de inzet van studenten. Hiernaast heb je een nauwe samenwerking met de Poolmanager van SUSA, aangezien jullie je beide inzetten voor een goede inzet van de studentenpool. Het is dus een bijbaan bij twee geweldige opdrachtgevers.

Je werkdagen zijn gevarieerd en je werkt en schakelt met de doelgroep die je uit eigen ervaring het allerbeste kent; studenten. Zo haal je er niet alleen wat uit voor de student, maar jij haalt hier ook nieuwe energie uit. Kom maar op met dat plannen!

Wie ben jij?

 • Je bent sociaal, oplossingsgericht en barst van initiatief ;
 • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift;
 • Je durft knopen door te hakken en bent niet bang om 'nee' te verkopen;
 • Je hebt een 'eerst denken, dan doen' mentaliteit;
 • Je bent een pro in het gebruiken van Excel;
 • Je kunt affiniteit en/of ervaring met plannen aantonen;
 • Je werkt precies en bent kritisch.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze (bij)baan ben je 16-40 uur per week beschikbaar voor minimaal de komende 12 maanden, bij voorkeur natuurlijk langer! Je vervult samen met jouw directe collega een fulltime baan, jullie kunnen wekelijks van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 - 16:30 uur zelf jullie beschikbaarheid op elkaar afstemmen. Je zal voornamelijk op het kantoor van SUSA in Utrecht werken, maar dat kan af en toe ook vanuit huis of incidenteel zelfs op een van de kantoren van ABN AMRO zelf.

Over de opdrachtgever

ABN AMRO heeft eigenlijk geen introductie meer nodig, maar het is wel fijn om te weten dat ze álles doen voor een optimale service. En dat is precies waar jij ze een handje bij helpt als Medewerker Planning van het SUSA Advies en Service team. Jij zorgt voor de perfecte bezetting op de werkvloer, Hierdoor werk je mee aan het kunnen leveren van de perfecte service wat bijdraagt aan het gemeenschappelijk doel: de klant van ABN AMRO een echte ambassadeur maken.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature