Flexibele, leuke bijbaan in Leeuwarden

Aantal uur
16 - 40 uur
Dienstverband
Parttime
Salaris
€ 15,00 per uur

Kan jij nog wel wat extra euro's gebruiken om je studentenleventje in Leeuwarden te betalen? Ga aan de slag bij een topwerkgever en bepaal je eigen uren. Door te solliciteren word je opgenomen in onze kandidatenpool. Wij bellen je op wanneer er een vacature vrijkomt bij jou in de buurt. Da's toch top?

In het kort

 • Verdien tussen €11,- en €15,- bruto per uur (excl. 8% vakantiegeld);
 • Voor sociale HBO- en WO-studenten;
 • Bepaal zelf je werktijden;
 • Werken bij topwerkgevers in en rondom Leeuwarden.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Er komen regelmatig verschillende functies vrij bij onze topwerkgevers in en rondom Leeuwarden. Word bijvoorbeeld medewerker chat en sta klanten met uiteenlopende vragen via online kanalen te woord, uiteraard met jouw taalgebruik geheel passend bij de merkidentiteit. Duik jij liever later de financiële wereld in? Behaal dan nu alvast via SUSA jouw WFT Basis, Schade of Zorg en ga aan de slag bij grote banken en zorgverzekeraars. Ben je behulpzaam en heb je een vlotte babbel? Dan kun je aan de slag op de customer service afdeling, waar je door het voeren van gesprekken op topniveau de diverse klantvragen afhandelt. Staat jouw functie hier niet bij? Niet getreurd, we hebben ook functies in de zorg, logistiek en tal van andere functies die geregeld voorbij komen.

Klik dus snel op 'solliciteer direct' en word als eerste op de hoogte gesteld van de nieuwste vacatures in en rondom Leeuwarden. Het kan zijn dat je snel van ons hoort, maar het kan ook even stil blijven als we geen werk hebben. Check daarom ook de directe vacatures!

Over de opdrachtgever

Bij SUSA flexibel studentenwerk zorgen we ervoor dat jij het drukke studentenleven kan combineren met een interessante bijbaan. Je geeft wekelijks door wanneer je wilt werken. Superflexibel en perfect te combineren met je studierooster! De bedrijven waar je in en rondom Leeuwarden aan de slag gaat, zijn grote namen die ongetwijfeld bijdragen aan jouw cv en verdere loopbaan.

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent HBO- of WO-student en op zoek naar een bijbaan in de regio Leeuwarden;
 • Je spreekt en schrijft correct Nederlands;
 • Je gaat proactief te werk en hebt probleemoplossend inzicht;
 • Je werkt graag samen in een gezellig studententeam.

Werktijden en beschikbaarheid

Je bent ongeveer 12 uur per week beschikbaar en plant iedere week zelf je uren flexibel in (afhankelijk van je opdrachtgever tussen maandag en zondag). Wil je bijvoorbeeld 1 hele dag en 2 middagen werken? Kan gewoon!

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature