Bij SUSA werk ik flexibel en alleen wanneer het mij uitkomt

Waarom werken bij SUSA I-DÉ-AAL is naast je studie? Uhhh, omdat het super flexibel is natuurlijk! Je werkt wanneer het jou uitkomt. En dat is natuurlijk perfect voor een student.

Sanne de Ruyter (23) werkt al 2 jaar via SUSA en vertelt waarom zij het zo naar haar zin heeft.

Sanne de Ruyter, Student Communicatie
Sanne de Ruyter, Student Communicatie

Studie perfect combineren met bijbaan

“Sinds 1 november 2017 werk ik via SUSA voor FrieslandCampina als binnendienst medewerker. Ik was op zoek naar een baan en zag de vacature van FrieslandCampina op de site van SUSA. Dat leek me wel wat! Dus eigenlijk kwam ik zo bij het uitzendbureau terecht. Nu combineer ik mijn studie Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam perfect met een bijbaan.” 

Wekelijks uren opgeven én uitbetaald krijgen

Wat zo fijn is aan SUSA is dat ik per week mijn uren opgeef. Zo weet ik ook precies wat mij die week te wachten staat. En je krijgt per week uitbetaald, wat ook lekker is. Wanneer ik in het weekend uit ga en nog maar €40,- op mijn rekening staat, geef ik het makkelijker uit, omdat ik die week erop toch weer loon krijg. Maar ja dit is voor iedereen anders, natuurlijk.

SUSA is er altijd voor je

SUSA neemt eigenlijk alle randzaken uit handen. Dat is super fijn! Heb ik een vraag of mij vergist in de uren, dan zijn ze er voor je. En ik kan ruilen wanneer het uitkomt. Ook chill! Mijn schoolrooster wijzigt namelijk regelmatig, dus daar kan ik goed op inspelen. Heb ik juist minder colleges, dan plan ik meer uren in. Super flexibel!”

Ik combineer mijn studie perfect met een bijbaan!

Sanne de Ruyter

Student Communicatie

Ook flexibel werken naast je studie?

SUSA heeft het leukste HBO- en WO-studentenwerk in jouw regio, dat ook nog eens goed verdient. Handig!

Vind jouw bijbaan