Vakantiewerk: Medewerker Thuishulp bij Zorgmed

Plaats
Eindhoven
Aantal uur
12 - 16 uur
Salaris
€ 11,14 per uur

Stroop jij graag je mouwen op om een ander te helpen? En ben je op zoek naar een goedbetaalde zomerbijbaan? Dan is deze nieuwe functie bij Zorgmed echt iets voor jou! Als Medewerker Thuishulp help jij cliënten bij het huishouden die dat door een ziekte of lichamelijke beperking zelf niet meer kunnen. Een afwisselende bijbaan mét betekenis dus. Klinkt goed toch?

In het kort

 • Voor verantwoordelijke studenten die het verschil willen maken;
 • Verdien €11,14 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Flexibele werktijden: elke week zelf inplannen tussen 10 en 12 uur per week;
 • De ideale bijbaan voor de zomer.

Vragen?

Heb je vragen over de vacature? Neem contact met ons op via Whatsapp

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Werkzaamheden

Als Medewerker Thuishulp doe je voornamelijk huishoudelijke taken, want zo kun jij de Zorgmed-cliënten het beste helpen. De cliënten kunnen door ziekte of lichamelijke beperkingen het huishouden zelf niet meer doen. Hier schiet jij te hulp! Je stroopt je mouwen op en helpt met stofzuigen en dweilen, bed opmaken, afstoffen, afwassen, sanitair en keuken schoonmaken en ramen zemen. Zo, dat is ook weer klaar. Nu is het huis van de cliënt weer spik en span! De cliënt blij en jij blij!

Naast de huishoudelijke taken heb je ook veel contact met de cliënten. Als Medewerker Thuishulp is het belangrijk dat je ook sociale skills hebt. Tussen het werken door maak je even een praatje en je weet altijd een connectie te maken met de cliënt. De cliënten kunnen af en toe eenzaam zijn en kijken daarom enorm uit naar jouw komst! Jij kijkt er ook naar uit, want je hebt straks weer een cliënt geholpen én weer iemands dag goed gemaakt. Yes, daar krijg jij energie van! We zijn op zoek naar betrouwbare studenten die snappen hoe belangrijk het is dat je de afspraken met cliënten altijd nakomt. Je laat geen cliënten wachten en zorgt dat je er bent. Ook als je onverwachts niet kan komen, neem jij de verantwoordelijkheid en regel je vervanging. De cliënt staat bij jou op nummer 1!

Je haalt er zelf veel voldoening uit om mensen te helpen. Daarnaast geef je natuurlijk echt wat terug aan de maatschappij!

Roos Gomes

Medewerker Thuishulp

Over de opdrachtgever

Zorgmed is een betrokken thuiszorgorganisatie, die alle vormen van zorg thuis biedt. Ze werken in kleine teams en hebben de kennis in huis om flexibel en snel de beste thuiszorg te bieden. Cliënten zijn bij Zorgmed in vertrouwde handen. Samen met de werknemers maken wij deze belofte waar! 

Dit verwachten wij van jou

 • Je bent in ieder geval tot eind september beschikbaar;
 • Je woont in de omgeving van Eindhoven en Veldhoven;
 • Je bent sociaal ingesteld en graag in contact met anderen;
 • Je bent zelfstandig, betrouwbaar en loyaal naar je cliënten toe;
 • Je weet de balans te houden tussen een sociaal praatje maken en je handen uit de mouwen steken;
 • Je bent een echte aanpakker en komt je afspraken na.

Werktijden en beschikbaarheid

Voor deze bijbaan ben je tot en met september 2021 wekelijks van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 -en 17:00 uur 10 tot 12 uur per week beschikbaar. Binnen jouw beschikbaarheid zal je gekoppeld worden aan cliënten, het is dus fijn als jij vaste dagen beschikbaar kunt zijn. Omdat de cliënten van Zorgmed in Eindhoven en Veldhoven wonen, is het handig als jij ook hier in de buurt woont.

Werken via SUSA betekent

 • Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 • Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 • Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 • Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Wat kan ik verwachten in het sollicitatieproces?

Meer weten over het sollicitatieproces? Bekijk de veelgestelde vragen.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren:

Deel deze vacature