Zakelijk adviseur bij VodafoneZiggo

Vodafoneziggo Careers Door2door Utrecht 4 Klein
Plaats
Regio Utrecht
Aantal uur p/w
8 - 24 uur
Salaris
€ 15,65 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& adviseur

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als zakelijk adviseur bij VodafoneZiggo ben jij student én adviseur. Met alle kennis op zak weet jij waardevolle verbindingen te leggen voor de klant en VodafoneZiggo. Dat is immers waar het bedrijf voor staat. Het is een bijbaan met afwisseling, waar je in een hecht en gezellig team terecht komt en je niet de hele dag achter je computer zit, maar je lekker op pad bent. Wil jij daarnaast kans maken op een volledig verzorgde reis naar New York? Ga dan via SUSA aan de slag bij VodafoneZiggo!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die net als VodafoneZiggo waardevolle verbindingen willen leggen;
 • Flexibele werktijden: 8-24 uur werken van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 20.00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €15,65* bruto per uur en mooie bonussen bij het binnenhalen van een sale;
 • Werken bij een gaaf bedrijf waar jouw groei op één staat. 
* Het bedrag van €15,65 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €14,45 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil. Daarnaast biedt VodafoneZiggo jou ook veel extra’s aan. Doe jij je werk goed? Dan kun jij een mooie bonus binnenslepen voor jezelf, of je kunt kansmaken op een reis naar New York!

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als zakelijk adviseur ga je bij potentiële klanten langs om de services van VodafoneZiggo aan te bieden. Je start in de ochtend samen met je team waarbij je de doelen voor die dag bespreekt en elkaar motiveert om aan de slag te gaan. Op deze manier werk je samen met je team constant aan je eigen ontwikkeling en aan dat van je team!

Vervolgens verdeel jij je met je team over de wijk. Je gaat langs winkels of deuren, waarbij je het gesprek aan gaat met de – hopelijk – nieuwe klant. Denk hierbij aan zzp'ers, de lokale bloemist of de snackbar om de hoek. Geen zorgen: het is geen keiharde sales, maar een moment waarop je echt met de klant in gesprek gaat over de services die jij te bieden hebt. Dit kan erg mooie gesprekken opleveren! In het gesprek is het jouw doel om de verbinding op te zoeken met de potentiële klant door interesse te tonen voor iemands persoonlijke situatie. Samen met de klant zoeken jullie naar de beste mogelijkheden en kom je tot een goed advies. Met de beste adviezen sleep jij zo die bonus binnen, en misschien zelfs een volledig verzorgde reis naar New York met álles erop en eraan!

Halverwege en aan het einde van je dienst (afhankelijk van de lengte van je dienst) komen jij en je collega’s weer bij elkaar. Samen even lunchen of samen de dag afsluiten: je bent ten slotte één team. Het samenwerken in een hecht team staat bij VodafoneZiggo centraal, daarom kun je ook je eigen vrienden aandragen voor een mooie bijbaan! Bovendien zijn er veel doorgroeimogelijkheden, waardoor je bijvoorbeeld kunt doorgroeien tot teamleider. Klinkt als een mooie kans, toch?

Over VodafoneZiggo

VodafoneZiggo is de aanjager van de Nederlandse digitalisering, ze bouwen het netwerk van de toekomst. En dat is ook vast jou niet ontgaan! VodafoneZiggo is van mening dat het leven draait om het gevoel van verbondenheid. Met elkaar, met de dingen die belangrijk zijn. En daar kom jij om de hoek kijken.

Wat werken bij VodafoneZiggo jou biedt? Heel veel! Een gezellig, hecht team wat veel onderneemt samen, een teamcoach die jou veel persoonlijke coaching zal bieden en een bedrijf wat investeert in jou. Binnen VodafoneZiggo zijn er voldoende doorgroeimogelijkheden, hierin denken ze graag met je mee. Tot slot: een heel gaaf kantoor met Playstations, een mini Ziggo Dome experience en virtueel deelnemen aan de Formule 1. Wat wil je nog meer?

Jij bent Student&

 • Jij bent minimaal de komende 3 maanden beschikbaar;
 • Jij bent enthousiast, leergierig en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Jij weet snel connectie te maken met mensen en houdt ervan om op pad te gaan;
 • Jij staat open voor feedback en bent communicatief vaardig. 

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goed betaalde bijbaan met betekenis? Wij hebben hem voor je gevonden!

Ben jij iemand die precies weet hoe je een glimlach op iemands gezicht tovert? Ga dan aan de slag bij Zonzorg en draag je (zorg)steentje bij!