Recruiter bij SUSA

SUSA Fotografie 2022 Lowres 75
Plaats
Utrecht
Aantal uur p/w
16 - 40 uur
Salaris
€ 13,00 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& matchmaker

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als recruiter bij SUSA bent jij student én matchmaker! Weet jij ook altijd alles en iedereen aan elkaar te koppelen en komen daar dan de beste combinaties uit? Dan is het tijd om deze koppel skills professioneel in te gaan zetten! Met jouw luisterend oor en communicatie skills help jij studenten binnen no-time aan hun perfecte bijbaan. Ready to match? Check hieronder de vacature en ga bij SUSA aan de slag als recruiter!

Deze vacature in het kort

 • Voor de échte matchmakers onder ons;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, minimaal 16 uur per week van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 - 17.30 uur;
 • Een bijbaan met een lekker uurloon* in een leuk team, met doorgroeimogelijkheden;
 • Werklocatie in hartje Utrecht aan de Maliebaan!
*Het bedrag van €13,- per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,00 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als recruiter ben jij onderdeel van de afdeling Recruitment binnen SUSA. In een gezellig team met ruim 20 collega’s zijn jullie het eerste aanspreekpunt voor studenten tijdens hun sollicitatieproces voor bijbanen bij verschillende vette opdrachtgevers in heel Nederland. Denk aan ABN Amro, Basic Fit, Sunweb, Ajax, GGD en nog veel meer mooie namen. Je maakt dan niet alleen de studenten blij, maar ook de opdrachtgevers! Door jouw matching krijgen zij de beste studenten voor de job.

Hoe ziet jouw werkdag eruit?Eenmaal aangekomen bij SUSA pak je de lift naar de derde, of storm je de trappen omhoog zodat je de nodige fitness alweer achter de rug hebt. Na een lekker kopje koffie start je met het team met de dagstart. Er wordt informatie gedeeld over de verschillende wervingen die open staan, over onze opdrachtgevers en de prioriteiten van de dag. Dan ga je aan de bak. Je belt de binnengekomen reacties op en voert een telefonische screening: aan de hand van een aantal kritische vragen stel je vast of de student een goede match is met de vacature. Hierbij zet je jouw communicatieve skills in, vraag je goed door en laat je zien dat je kunt luisteren. Is de student geschikt en zelf ook enthousiast? It’s a match! Je plant samen een sollicitatiegesprek in, die jij nadat je ingewerkt bent, ook zelf voert. Naast de screenings- en sollicitatiegesprekken beantwoord je ook vragen van studenten over de vacatures of het sollicitatieproces. Dit doe je via de mail, telefoon óf WhatsApp.

Je werkdagen zijn gevarieerd en je werkt met én voor de doelgroep die je uit eigen ervaring het allerbeste kent; studenten. Zo haal je er niet alleen wat uit voor de student, maar ook jijzelf haalt hier nieuwe energie uit. Laat het koppelen maar beginnen!

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

Eenmaal aangekomen bij SUSA pak je de lift naar de derde, of storm je de trappen omhoog zodat je de nodige fitness alweer achter de rug hebt. Na een lekker kopje koffie start je met het team met de dagstart. Er wordt informatie gedeeld over de verschillende wervingen die open staan, over onze opdrachtgevers en de prioriteiten van de dag. Dan ga je aan de bak. Je belt de binnengekomen reacties op en voert een telefonische screening: aan de hand van een aantal kritische vragen stel je vast of de student een goede match is met de vacature. Hierbij zet je jouw communicatieve skills in, vraag je goed door en laat je zien dat je kunt luisteren. Is de student geschikt en zelf ook enthousiast? It’s a match! Je plant samen een sollicitatiegesprek in, die jij nadat je ingewerkt bent, ook zelf voert. Naast de screenings- en sollicitatiegesprekken beantwoord je ook vragen van studenten over de vacatures of het sollicitatieproces. Dit doe je via de mail, telefoon óf WhatsApp.

Je werkdagen zijn gevarieerd en je werkt met én voor de doelgroep die je uit eigen ervaring het allerbeste kent; studenten. Zo haal je er niet alleen wat uit voor de student, maar ook jijzelf haalt hier nieuwe energie uit. Laat het koppelen maar beginnen!

Over Energie Direct

Bij SUSA flexibel studentenwerk zorgen we ervoor dat jij het drukke studentenleven kan combineren met een interessante bijbaan. Je geeft wekelijks door wanneer je wilt werken. Superflexibel en perfect te combineren met je studierooster!

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student en studeert minimaal nog 12 maanden;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij bent klantvriendelijk, maar toch ook een beetje commercieel;
 • Jij bent minimaal 16 uur in de week beschikbaar;
 • Jij bent zeker te porren voor een vrijmibo met je collega’s!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Staat bij jou duurzaamheid én je studie op 1? Ga dan aan de slag als klantenservice medewerker bij Triodos Bank!

Ben jij iemand die precies weet hoe je een glimlach op iemands gezicht tovert? Ga dan aan de slag bij Zonzorg en draag je (zorg)steentje bij!