Pakketbezorger bij PostNL Utrecht

Ben jij iemand die ook na het beklimmen van drie trappen nog met een lach voor de deur staat bij een klant? Dan hebben wij de perfecte bijbaan voor jou. Ga aan de slag als pakketbezorger bij PostNL in Utrecht!
 • Voor kandidaten die van elke klant een fan weten te maken;
 • Flexibele werktijden: je bent sowieso op maandag beschikbaar en kunt daarnaast nog minimaal 1 dienst per week werken van di t/m vr tussen 16:00 en 23:00 en za tussen 06:30 en 14:00 uur;
 • Lekker verdienen: €11,24 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Aan de slag bij topwerkgever PostNL.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

675.000 pakketten en 8 miljoen brieven per dag in de Benelux, dat is PostNL. Maar dit alles bezorgen doe je natuurlijk niet alleen. Met ruim 44.000 werknemers is PostNL een van de grootste werkgevers van Nederland. Als pakketbezorger val je onder de unit PostNL Pakketten & Logistiek: de Nederlandse marktleider in pakkettendistributie.

De klant staat centraal bij PostNL, en dat werpt zijn vruchten af: 88 procent van de klanten is tevreden. Het zijn echter de medewerkers die verantwoordelijk zijn voor het succes. PostNL biedt dan ook een afwisselende loopbaan aan medewerkers die grenzen verleggen, kansen grijpen en hun visie delen mét de mogelijkheid om door te groeien. Dit is de kans om hier deel van uit te mogen maken!

Werkzaamheden

“Goedenavond!” Het is vrijdagavond en jij staat voor de deur van je tiende klant. Precies op tijd voor het eten bezorg jij een familie hun foodpakket. Nadat je de klant een fijne avond hebt gewenst, stap je jouw bestelbus in om naar het volgende adres te rijden. Als pakketbezorger bij PostNL is het iedere dienst pakjesavond, want je doet gemiddeld 30 adressen aan.

Functie-eisen

 • Je hebt MBO niveau 4-, HBO- of WO-werk- en -denkniveau;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Je spreekt goed Nederlands en bent communicatief vaardig;
 • Je hebt vaak een lach op jouw gezicht en vindt autorijden leuk;
 • Je bent minimaal 2 diensten per week beschikbaar, waarvan in ieder geval op maandag.

Loonindicatie

€11,24 bruto per uur (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

Je bent de komende 6 maanden beschikbaar voor minimaal twee diensten per week van 7,5 uur. Deze kun je zelf inplannen van maandag tot en met vrijdag tussen 16.00 en 23:00 uur en zaterdag van 06:30 tot 14:00 uur, halve diensten zijn niet mogelijk.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.