Medewerker thuishulp bij Zonzorg in Zeist

Header Zorg
Plaats
Omgeving Utrecht
Aantal uur p/w
6 - 12 uur
Salaris
€ 15,34 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& superheld

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als medewerker thuishulp bij Zonzorg ben jij student én superheld! In deze rol zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Dit houdt in dat je de huishoudelijke taken uit handen neemt van de cliënt waardoor zij langer thuis kunnen blijven wonen. Daarnaast ben jij een vertrouwd gezicht voor de cliënt. Door jouw oplettende oog merk je meteen als er veranderingen in de leefsituatie van de cliënt zijn en trek je aan de bel. Zo zorg jij voor een fijne leefomgeving van jouw cliënten. Klaar om je handen uit de mouwen te steken? Lees dan snel verder en ga aan de slag bij Zonzorg!

Deze vacature in het kort

 • Voor verantwoordelijke en zelfstandige studenten die het verschil willen maken voor ouderen;
 • Werk 6 tot 12 uur per week naast je studie, van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 18.00 uur;
 • Lekker betaald: iedere 4 weken je loon op je rekening en een uurloon van €15,34*;
 • Sportief op de fiets naar je werk en krijg een fietsvergoeding van €1,23 per dag;
 • Goed voor je cv én voor je sociale ontwikkeling!
* Je bruto uurloon is €11,89 per uur. Maar tel je hier je vakantiegeld (uitbetaald in mei), eindejaarsuitkering (elke 4 weken uitbetaald) en reservering voor vrije dagen bij op, dan wordt het €15,34. Dat klinkt al een stukkie beter hè?

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als thuishulp ga je aan de slag met de huishoudelijke taken die de cliënt niet zelfstandig kan uitvoeren. Denk aan de was doen, schoonmaken of het bed opmaken. Niet lullen maar poetsen! Of toch wel... Naast het schoonmaakwerk ben je namelijk een luisterend oor en maak je hun dag. Sommige ouderen zijn erg eenzaam en kijken uit naar jouw bezoek! 

Deze studentenbaan kun jij makkelijk combineren met je studie. Je maakt daarnaast écht impact op het leven van mensen. Jij draagt eraan bij dat ouderen nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven. Verantwoordelijkheid nemen is daarom enorm belangrijk. Een baan met betekenis dus. De cliënten rekenen op jou!
Je haalt er zelf veel voldoening uit om mensen te helpen. Daarnaast geef je natuurlijk echt wat terug aan de maatschappij.
Roos

Medewerker thuishulp

Over Zonzorg

Een persoonlijke benadering en kwalitatieve zorg. Dat staat bij Zonzorg voorop. Zorg met passie dus! En dat kan alleen met toegewijde en gedreven werknemers. Onpersoonlijkheid en bureaucratie, daar houden ze bij Zonzorg niet van. Jij ook niet? Dan is een baan bij Zonzorg iets voor jou!

Jij bent Student&

 • Jij bent supersociaal. Je maakt net zo gemakkelijk een praatje met een cliënt als op de borrel van gisteravond;
 • Jij bent betrouwbaar: jij komt afspraken na en de cliënt kan op jou bouwen;
 • Jij bent lekker zelfstandig en pakt die verantwoordelijkheid;
 • Jij beschikt over de juiste balans tussen gezelligheid en hard werken;
 • Jij bent een echte aanpakker en jij bent voor minimaal de komende 6 maanden voor 6 tot 12 uur per week beschikbaar.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan in de zorg helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

 • Werken wanneer JIJ wilt

  Ja, je leest het goed. Jij plant je diensten wekelijks in, precies zoals het in jouw rooster past. Een korte dienst van 3 tot 6 uur net vóór of net ná je college, het kan allemaal. Een echte BIJbaan dus!

 • Gezellig met anderen

  In de zorg ben je nooit alleen. Je komt thuis bij ouderen die graag een praatje met je maken als koffiemaatje. Supergezellig, maar jij weet ook de juiste balans te houden tussen hard werken en socializen.

 • Lekker uitbetaald

  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je in de zorg een goed salaris op je rekening gestort.

 • Werken op fietsafstand

  Klinkt heerlijk? Vinden wij ook! Zo ben je niet alleen snel op je werk, maar blijf je ook topfit. 

   

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Ben jij iemand die precies weet hoe je een glimlach op iemands gezicht tovert? Ga dan aan de slag bij Zonzorg en draag je (zorg)steentje bij!

Ben jij een bezig bijtje en op zoek naar een flexibele bijbaan? Ga aan de slag bij de Bijenkorf!