Medewerker klantenservice bij Triodos Bank

Header-2
Plaats
Driebergen-Rijsenburg
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,99 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& verbinder

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als klantenservice medewerker bij Triodos Bank ben jij student én verbinder! Want door de focus op duurzaamheid, de klant én maatschappelijke projecten kan jij écht impact maken en verbinden. Dit doe jij vanuit een van de tofste gebouwen van Nederland! Vanaf Utrecht Centraal reis je binnen 15 minuten naar het kantoor, gelegen op een prachtig landgoed. Gaat jouw groene hartje hier sneller van kloppen? Ga dan via SUSA bij Triodos Bank aan de slag!

Deze vacature in het kort

 • Voor studenten die duurzaamheid én hun studie op 1 willen zetten;
 • Plan zelf 16 uur per week beschikbaarheid in van ma t/m vr tussen 08:00 tot 18:00 uur;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €14,99* per uur;
 • Carrière boosten bij één van de meest duurzame banken met doorgroeimogelijkheden;
* Het bedrag van €14,99 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,84 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als medewerker klantenservice bij Triodos Bank help jij alle klanten uit de brand. Vragen over internetbankieren, betaalpassen, betalen en sparen? Jij beantwoordt ze allemaal. Hierbij krijg je de vrijheid en ruimte om prettige gesprekken te voeren met de klant. Alles om te zorgen dat jij de juiste oplossing kan vinden. Als de klant happy ophangt, ben jij dat ook! De gesprekken voer je vol zelfvertrouwen door de uitgebreide training en coaching vanuit Triodos Bank. Want ook jouw persoonlijke ontwikkeling staat in deze bijbaan centraal.  Zodra je alles onder de knie hebt, kan je ook via de mail aan de slag. En ben je daarna klaar voor nog een nieuwe uitdaging? Geen probleem. Bij Triodos Bank zijn er genoeg mogelijkheden: zo kan je ook doorgroeien naar beleggen en webcare. Oftewel: een bijbaan met veel potentie, dat staat goed op je cv!

Over Triodos Bank

Triodos Bank staat voor duurzaamheid en vernieuwing. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Dankzij het transparante beleid van Triodos Bank weten klanten wat er met hun geld gebeurt. Zij zijn vaak erg enthousiast en trots op het feit dat Triodos Bank hun bank is. Het overbrengen van een goed gevoel is het allerbelangrijkste in het telefoongesprek! Niet voor niets wonnen zij in 2012, 2013 en 2015 de Customer Centric DNA Award voor banken.  De sfeer op de afdeling klantenservice is informeel, huiselijk en gezellig. Het is een open afdeling waar onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd én waar er ook gezellig samen wordt geluncht! Tijdens de lunch maak je samen regelmatig een wandeling over het landgoed. Zo leer je je collega’s meteen goed kennen ;).

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student die duurzaamheid erg belangrijk vindt;
 • Jij staat achter de missie van Triodos Bank en weet deze over te brengen in jouw gesprekken;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Jij kan goed schakelen tussen Nederlandse en Engelse gesprekken;
 • Jij staat stevig in je schoenen en kan je goed inleven in de klant.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Werken bij een bank terwijl je óp de bank zit? Dat kan! Duik in de financiële wereld en kom werken bij Rabobank!

Ben jij de matchmaker van je vriendengroep en wil jij deze skills optimaal inzetten? Ga dan aan de slag als recruiter bij SUSA!