Flex marketeer copy bij SUSA

Header-3
Plaats
Utrecht
Aantal uur p/w
16 - 24 uur
Salaris
€ 13,00 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& creatief genie

Ben jij een creatieve duizendpoot en weet jij teksten altijd precies de juiste twist te geven? Kom dan werken als flex marketeer op de Marketingafdeling van SUSA in hartje Utrecht. Met jouw kennis over copywriting en social media creëer je met gemak de tofste content voor studenten! Klinkt dit voor jou als muziek in de oren? Solliciteer dan direct!

Deze vacature in het kort

 • Werken bij de nummer één werkgever voor en met studenten;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling van €13,00* per uur;
 • Flexibele werktijden: 16 - 24 uur p.w. beschikbaar van ma t/m vr tussen 09:00 en 17:30 uur;
 • Geef een boost aan je cv naast je studie;
 • Aan de slag in hartje Utrecht op de Maliebaan.
* Het bedrag van €13,00 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,00 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Jij bent gek op alles wat te maken heeft met copywriting en je voelt je helemaal thuis in de studentenwereld. Je spreekt de taal van studenten en weet hoe je deze met pakkende teksten het beste kunt bereiken. Of het nou gaat om het schrijven van blogs over actuele onderwerpen of het opstellen van e-mails voor studenten; jij schudt de beste teksten uit je mouw. Daarnaast heb je een flinke dosis humor en ben je een echte teamspeler. Is er een nieuwe blog voor de website nodig? Of moet er een caption voor de social media post bedacht worden? Voor jou een eitje! Op de Marketingafdeling van SUSA leer je de kneepjes van het marketingvak. Je tilt je creatieve communicatie skills naar een hoger niveau en geeft een boost aan je cv. Je komt te werken in een klein team samen met andere studenten, waarin jouw input erg gewaardeerd wordt. Heb je ideeën over hoe iets beter of efficiënter kan, kom maar door! Kortom, een functie om het beste uit jezelf te halen én tegelijk geld te verdienen!

Over SUSA

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!

Jij bent Student&

 • Jij bent een creatieve student en studeert ten minste nog een jaar;
 • Jij weet wat er speelt in de studentenwereld;
 • Taal is zeg maar echt jouw ding;
 • Ervaring met SEO is een pre;
 • Jij bent minstens 16 uur per week beschikbaar.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Houd jij van een praatje maken en weet jij je vrienden altijd in no-time te overtuigen? Dan heeft VodafoneZiggo jou nodig! Wie weet maak jij kans op een reis naar New York!

Op zoek naar een baan waar jij je puzzelskills in kan zetten? Ga aan de slag als medewerker planning voor ABN AMRO bij SUSA!