Financieel administratief medewerker bij SUSA

Header-3
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
24 - 40 uur
Salaris
€ 13,52 per uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& rekenwonder

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als financieel administratief medewerker bij SUSA ben jij student én rekenwonder! Iedere week zorg jij ervoor dat je medestudenten hun biertje in de kroeg weer kunnen betalen. De voorbereiding, verwerking en controle van de wekelijkse uitbetalingen ligt in jouw handen. Met jouw razendsnelle verwerk skills is alles zo gepiept. Klinkt als een baan met mogelijkheden, toch? Check snel de vacature hieronder en ga aan de slag als financieel administratief medewerker bij SUSA!

Deze vacature in het kort

 • Een leerzame en afwisselende baan;
 • Plan flexibel je eigen werktijden in, minimaal 24 uur per week;
 • Lekker verdienen: wekelijkse uitbetaling en een uurloon van €13,52* per uur;
 • Werken in een jong en hecht team in hartje Utrecht aan de Maliebaan!
*Het bedrag van €13,52 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €12,48 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als je bij SUSA aan de slag gaat als financieel administratief medewerker, bestaan je werkzaamheden uit het voorbereiden, verwerken en controleren van de wekelijkse salarisverwerking. Daarnaast denk je mee met procesoptimalisatie en geef je positief kritische feedback binnen de organisatie. Je schakelt hierbij met opdrachtgevers, studenten en collega's en beantwoordt alle mogelijke vragen rondom het thema 'verloning'. It's all about the money, toch?

Hoe ziet je werkdag eruit?Als je ’s ochtends bent aangekomen op de Maliebaan, neem je de lift naar de derde, of haal je je ochtendgymnastiek in met het trotseren van de trappen naar boven. Je legt je spullen neer op je werkplek, haalt een bakkie thee of koffie en maakt een praatje met je collega’s. Om de dag goed te kunnen beginnen is het tijd voor de dagstart, waar alle to-do’s voor die dag worden doorgenomen. Zo is het duidelijk wat er die dag gedaan moet worden en kan iedereen vlot aan het werk! Als je toch nog vragen hebt door de dag heen, schroom niet om naar je collega’s te stappen. Alles gedaan voor de dag? Dan geef je jezelf een schouderklopje en kan je met een voldaan gevoel naar huis. Je hebt weer een dag als Admin-held doorgebracht!

Over SUSA

Bij SUSA flexibel studentenwerk zorgen wij ervoor dat jij het drukke studentenleven kan combineren met een interessante bijbaan op ons hoofdkantoor. Je geeft wekelijks door wanneer je wilt werken. Superflexibel en perfect te combineren met je studierooster!

Jij bent Student&

 • Jij bent hbo- of wo-student die een studie volgt in een financiële of economische richting;
 • Jij spreekt en schrijft naast studententaal, ook supergoed Algemeen Nederlands;
 • Je bent analytisch sterk, hebt cijfermatig inzicht en kunt nauwkeurig werken;
 • Jij bent minimaal 24 uur in de week beschikbaar, waarvan 12 uur op maandag en dinsdag;
 • Jij bent minimaal 12 maanden beschikbaar;
 • Jij bent zeker te porren voor een vrijmibo met je collega’s!

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Voel jij je helemaal thuis in de digitale wereld van het nieuws? Solliciteer dan op deze uitdagende baan bij De Telegraaf!

Op zoek naar een baan waar jij je puzzelskills in kan zetten? Ga aan de slag als medewerker planning voor ABN AMRO bij SUSA!