Capaciteit specialist bij SUSA

SUSA Fotografie 02646
Plaats
Utrecht
Aantal uur per week
32 - 40 uur
Werklocatie
Op locatie

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

SUSA& geboren regelaar

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als capaciteit specialist bij SUSA ben jij student én geboren regelaar! In deze rol onderhoud je de contacten met de studentenwerkgevers en bekijk je samen op welke manier de studenten het best ingezet kunnen worden. Met jouw oog voor planning help jij de studentenwerkgever met het budgetteren van de verschillende werkzaamheden. Daarnaast heb je een signalerende rol over de studententeams die werkzaam zijn via het Poolconcept. Zo zorg je ervoor dat de samenwerking tussen student en werkgever soepel verloopt. Ben jij klaar voor een baan met veel afwisseling? Lees dan snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Word een expert op het gebied van WFM;
 • Voor afgestudeerde hbo- en wo-studenten die op zoek zijn naar een fulltime baan;
 • Werken in een hecht team op de prachtige Maliebaan in hartje Utrecht met doorgroeimogelijkheden.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

Als Capaciteit specialist ben je verantwoordelijk voor het succesvol managen van de capaciteit van meerdere studentenpools in jouw eigen klantenpakket. Een pakket aan mooie opdrachtgevers, zoals ABN AMRO, a.s.r., Essent en Rabobank. Samen met het team studenteninzet draag jij zorg voor de dagelijkse inzet van de studentenpools binnen de afgesproken processen en KPI’s. Dit alles doe je doormiddel van ons unieke Poolconcept. Onze missie hou je altijd in gedachten; voor de studenten een perfecte flexibele bijbaan die goed te combineren valt met studie en andere activiteiten, voor de studentwerkgevers een gemotiveerd studententeam vol talenten.

 Jij bent verantwoordelijk voor wel zo’n 6 a 8 studentwerkgevers met allemaal hun eigen studententeams die volgens het Poolconcept worden ingezet. De afdeling Studenteninzet, waar jij onderdeel van uitmaakt, is dagelijks bezig om voor de studenten een passende planning neer te zetten passend op de vraag van de studentwerkgever. Hierbij hebben we dagelijks contact met zowel studenten als de studentwerkgevers. Vanuit je coördinerende rol hou je toezicht over de lopende processen en schakel je dagelijks met het team om ervoor te zorgen dat de processen zo efficiënt mogelijk verlopen. In jouw rol schakel je intern met verschillende teams en ben je op het gebied van studenteninzet en capaciteitsbeheer dé adviespartner van andere afdelingen. Je duikt regelmatig de cijfers in om intern een passend advies te kunnen geven op het gebied van onder andere uitbreiding van jouw studententeams, verbeteringen in de planningsprocessen en bijzonderheden over de capaciteit voor langere termijn.

Over SUSA

En we houden van studenten! Studenten? Student&! In 1947 werden we opgericht door studenten en de Universiteit Utrecht, om te zorgen dat studenten flexibel kunnen werken. En dat doen we nog steeds. Zodat zij, naast student, ook al dat andere kunnen zijn. Student& sporter, chefkok, verenigingslid, muzikant, hondenkapper en nog zoveel meer. Wij zorgen er met onze flexibele bijbanen voor dat studenten het maximale uit hun studententijd kunnen halen. En dit doen wij met meer dan 125 collega’s, (deels) vanuit ons gezellige kantoor op de mooie Maliebaan. Elke dag. 100%. SUSA. Make it count.

Jij bent Student&

 • Je hebt genoten van je studentenleven en hebt nu een hbo of wo diploma op zak en bent bij voorkeur in bezit van een rijbewijs;
 • Ervaring in relatiebeheer en/of klantcontact is een pré;
 • Je hebt bent analytisch sterk, houdt wel van een inhoudelijke uitdaging en bent resultaatgericht;
 • Je bent een geboren regelaar, bent gek op afwisseling én gebruikt graag je boerenverstand; 
 • Je weet verbinding te maken met en tussen mensen;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en geeft graag inhoudelijk advies.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Wil jij een goedbetaalde bijbaan mét betekenis? Dat kan! Als medewerker thuishulp bij Zorg&Plezier draag jij eraan bij dat cliënten nog fijn, schoon en veilig in hun vertrouwde omgeving kunnen leven.

Ben jij een echte fitness guru en krijg je een goede dosis energie van het helpen van mensen? Grijp je kans en ga aan de slag als klantenservice medewerker bij Basic-Fit