Administratief medewerker bij Triodos Bank

Header-1
Plaats
Driebergen-Rijsenburg
Aantal uur p/w
16 uur
Salaris
€ 14,47 per uur
Werklocatie
Hybride

Solliciteer direct op deze vacature!

Is dit dé baan voor jou? Solliciteer dan direct op deze vacature! Of schrijf je open in bij SUSA en ga samen met één van onze recruiters in gesprek.

Student& pietje precies

Bij SUSA weten we dat jij meer bent dan alleen student. Als administratief medewerker bij Triodos Bank ben jij student én pietje precies! Na jouw trainingsperiode is voor jou geen vraag meer te gek, met jouw administratieve skills fix je het binnen no time. Reis vanaf Utrecht centraal binnen 15 minuten naar een van de tofste en duurzaamste kantoren van Nederland en kom werken in een gezellig en hecht team. Klinkt goed, toch? Lees dan snel verder!

Deze vacature in het kort

 • Je bent een proactieve hbo of wo-student die zich graag inzet voor anderen;
 • Plan zelf 16 uur per week beschikbaarheid in van maandag t/m vrijdag tussen 08:00 tot 18:00 uur;
 • Verdien een lekker uurloon van €14,47* per uur;
 • Werken vanuit huis of op het tofste kantoor van Nederland!
*Het bedrag van €14,47 per uur is het bruto loon inclusief vakantiegeld. Het bruto bedrag exclusief vakantiegeld is €13,36 per uur. Dit is het loon wat je elke week ziet verschijnen. Hoe zit het dan met dat vakantiegeld? Nou, bij SUSA hebben we het zo geregeld, dat jij kunt bepalen wanneer je je vakantiegeld laat uitbetalen. Dit kan elke week, elke maand, of eens per jaar. Zo ontvang je jouw opgebouwde vakantiepotje alleen op jouw rekening wanneer jíj dat wil.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Wat ga je doen?

In je functie als administratief medewerker werk jij mee aan verschillende operationele processen binnen Triodos Bank. Je helpt de klant met de administratieve afhandeling van rekeningaanvragen en wijzigingsverzoeken. Hierbij controleer je nauwkeurig of er aan alle vereisten is voldaan om een klantverzoek te verwerken. Je bent verantwoordelijk en denkt proactief mee over de processen op de afdeling en hoe deze verbeterd kunnen worden. Daarnaast werk je samen met andere afdelingen voor het optimale resultaat. Schakelen tussen verschillende processen en het stellen van prioriteiten is voor jou dan ook appeltje-eitje.

Over Triodos Bank

Triodos Bank staat voor duurzaamheid en vernieuwing. De bank voert al 30 jaar een actief beleid voor de ontwikkeling van duurzame energiebronnen (zon, wind en biomassa), biologische landbouw, kunst en cultuur, gezondheidszorg, natuur- en milieubescherming en ontwikkelingssamenwerking. Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel. Dankzij het transparante beleid van Triodos Bank weten klanten wat er met hun geld gebeurt. Zij zijn vaak erg enthousiast en trots op het feit dat Triodos Bank hun bank is. Het overbrengen van een goed gevoel is het allerbelangrijkste in het telefoongesprek! Niet voor niets wonnen zij in 2012, 2013 en 2015 de Customer Centric DNA Award voor banken.  De sfeer op kantoor is informeel, huiselijk en gezellig. Het is een open afdeling waar onderlinge samenwerking wordt gestimuleerd én waar er ook gezellig samen wordt geluncht!

Jij bent Student&

 • Jij bent sociaal en vriendelijk;
 • Jij bent administratief sterk en kan gegevens snel verwerken;
 • Jij kan soms op kantoor werken, 20 minuten van Utrecht Centraal;
 • Jij staat achter de missie van Triodos Bank en weet deze over te brengen in jouw gesprekken;
 • Jij bent een echte aanpakker en bent 16 uur per week beschikbaar.

SUSA. Make it count.

Na 75 jaar ervaring met studentenwerk weten we bij SUSA hoe jij alles uit je studentenleven kunt halen. En een bijbaan helpt jou daarbij! Ga via SUSA aan de slag bij deze toffe opdrachtgever en werk naast je studie, óók aan je toekomst. Maar hoe dan?!
 • Werken wanneer JIJ wilt
  Werken via SUSA is flexibel. Jij plant je werkdagen wekelijks in, precies zoals het in jouw wisselende rooster past. Afhankelijk van de bijbaan waarop je reageert, variërend van 8 tot 16 uur per week. Een echte BIJbaan dus!
 • Met andere studenten
  Collega’s zijn minstens net zo belangrijk als het werk zelf. Daarom regelen wij dat jij werkt in een groot team van medestudenten. Wel zo gezellig!
 • Lekker uitbetaald
  Student zijn is niet goedkoop. Dat weten wij als geen ander. Daarom krijg je van ons een goed salaris dat wekelijks op je rekening verschijnt.
 • Zonder gezeik
  Werken zonder gezeik. Klinkt heerlijk? Vinden wij ook. Bij SUSA regel je daarom alles lekker online, met één druk op de knop.

Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.

Team Recruitment
Team Recruitment
Vragen?

Onze recruiters staan voor je klaar

Bekijk andere bijbanen

Niet de juiste bijbaan gevonden? Bekijk een aantal vergelijkbare vacatures of bekijk alle vacatures op het overzicht.

Op zoek naar een baan waar jij je puzzelskills in kan zetten? Ga aan de slag als medewerker planning voor ABN AMRO bij SUSA!

Wil jij maatschappelijk verschil maken met je bijbaan en het liefst morgen al starten? Bij SOS International kun jij helpen om de vluchtelingenstroom in goede banen te leiden.