Medewerker Medische Beoordelingen Tilburg

Hoewel de meeste studenten een zorgverzekering ‘zonde van het geld’ vinden, zie je er ook de noodzaak wel van in. Godzijdank hebben we in Nederland zorgverzekeraars en betaalbare zorg! Hoe gaaf zou het zijn om een kijkje backstage te nemen bij een bekende zorgverzekeraar? Ga aan de slag als Medewerker Medische Beoordelingen bij CZ Zorgverzekeringen in Tilburg!
 • Voor servicegerichte, discrete HBO- of WO-studenten met een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Flexibele werktijden: 16 uur per week, van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur;
 • Verdien €13,43 bruto per uur (ongeacht leeftijd);
 • Een niet-doorsnee en betekenisvolle bijbaan.

Werken binnen een SUSA-studententeam betekent:

 1. Vrijheid: wekelijks opgeven wanneer je wilt werken;
 2. Vaardigheid: aan de slag bij een topwerkgever;
 3. Gezelligheid: samenwerken met andere studenten;
 4. Zekerheid: wekelijks uitbetaald.

Over de opdrachtgever

Je toekomstige werkgever is een organisatie die echt het verschil wil maken in de zorg voor hun verzekerden. Betere zorg. Betaalbare zorg. Bereikbare zorg. Ze gaan als het moet, nét iets verder dan anderen om te zorgen dat de verzekerden daadwerkelijk de best mogelijke zorg krijgen. Verzekerden kunnen dag en nacht bellen voor advies. CZ brengt de kwaliteit van verschillende zorgaanbieders in kaart en helpt bij het vinden van betere zorg. Natuurlijk zorgen ze er ook voor dat die zorg dan daadwerkelijk geregeld kan worden. Zo maken ze het verschil. Hier draag jij als Medewerker Medische Beoordelingen een steentje aan bij.

Werkzaamheden

De bijbaan van Medewerker Medische Beoordelingen is een echte mensen-mensenbijbaan. Maar je moet ook weer niet té erg meevoelen. Ook bij een zielig en moeilijk verhaal moet je voet bij stuk kunnen houden.

De functie bestaat voor 70% uit telefoongesprekken en 30% uit administratie. Waar je voornamelijk over belt? Je krijgt vragen over vergoedingen en wijzigingen van zowel klanten als medische specialisten en collega’s.

Je hebt inzicht in medische gegevens en diagnoses. Super interessant natuurlijk, maar het is daarom heel belangrijk dat je discreet bent. Doordat je soms heftige verhalen hoort van klanten, moet je sterk in je schoenen staan en ook een nee kunnen verkopen ondanks de omstandigheden.

Functie-eisen

 • Je bent HBO- of WO-student en minimaal nog een jaar studerende;
 • Je kunt goed luisteren, hebt een groot inlevingsvermogen, maar kunt ook hard zijn wanneer dat nodig is;
 • Overtuigende telefoongesprekken zijn voor jou appeltje-eitje;
 • Je barst van de energie;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Als je beschikbaar bent op vrijdag heb je een streepje voor!

Loonindicatie

€13,43 (ongeacht leeftijd)

Werktijden en beschikbaarheid

De werktijden zijn voornamelijk van maandag t/m vrijdag tussen 08:30 en 17:00 uur. Er wordt van je verwacht dat je minimaal 12 maanden lang 16 uur per week beschikbaar bent om te werken.
Iedereen wordt uitgenodigd om te reageren.